SJEKKER INN: Jentene Therese Adsen Aanonli og Margrethe Storlid sjekker i kveld inn på "Paradise Hotel". Foto: TV3
SJEKKER INN: Jentene Therese Adsen Aanonli og Margrethe Storlid sjekker i kveld inn på "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

- Ikke kult om elevene ser meg naken

Paradise-nykommer Margrethe frykter reaksjoner på jobben.

SEHER.NO: Uttrykket "forelska i lærer'n" kan få ny betydning når Margrethe Storlid fra Bergen i kveld er en av to nye jenter som sjekker inn på "Paradise Hotel".

Den fagutdannete 25-åringen har i flere måneder jobbet som lærervikar på barne- og ungdomstrinnet ved en Bergensskole, og er derfor forberedt på at flere av elevene nå kan se henne naken og i andre nærgående situasjoner på TV-skjermen.

-Huff ja, det er ikke kult om elevene ser meg naken akkurat. Det er jo også noen andre ting jeg gruer meg til å se igjen, som fyllegreier og en episode med en av de mannlige deltakerne, sier hun til Seher.no.

For å unngå pinlige situasjoner har hun avtalt med sin rektor at hun bare ville undervise de yngste elevene på barnetrinnet framover.

Men den unge lærerinnen - som også jobber som vertinne på en nattklubb i Bergen - er likevel forberedt på at det kan komme reaksjoner fra foreldre og andre som anser henne som et dårlig forbilde.

- At jeg eventuelt blir diskutert av ungdom på nettsider og chat, bryr jeg meg ikke om. Men jeg håper ikke det kommer sinte foreldre på foreldremøter. Gjør det det får jeg forsøke å forklare så godt jeg kan.

- Jeg står for det jeg har gjort. Men uansett så er jeg ikke sikker på at det er lærer jeg vil være resten av livet, sier hun.

Kveldens episode - hvor Margrethe sammen med den andre nykommeren Therese Adsen Aanonli (23) får dra på gruppedate med gutta - skal hun se med gode venner på et eget Paradise-vorspiel i Bergen.

Og Margrethe legger ikke skjul på at hun kommer til å sitte med en pute foran ansiktet store deler av episoden - ikke minst med tanke på at hun ikke lenger er hundre prosent singel.

- Jeg er litt i gråsonen for øyeblikket, det er med en gutt jeg møtte etter at jeg kom tilbake fra Mexico. Det blir derfor spennende å se hvordan jeg fremstår på TV, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Noor: - Visste ikke om dama hans