JAKTER KJÆRLIGHETEN: Åge André Brømnes er i disse dager i full gang med å sile ut friere - og jakte på den perfekte kjæresten - i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Åge André Brømnes er i disse dager i full gang med å sile ut friere - og jakte på den perfekte kjæresten - i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer

- Ikke-kristne menn er uaktuelt

Jakten-frieren stiller strenge krav i jakten på en kjæreste.

Publisert
SEHER.NO: I «Jakten på kjærligheten» har kristen-bonden Åge André Brømnes (27) fått mye oppmerksomhet denne høsten. Tirsdag uttalte også 27-åringen til Her og Nå at han i utgangspunktet sier nei til sex før ekteskapet.

Men det er flere som setter sine verdier høyt i årets bonderomantikk på TV 2. Til Seher.no innrømmer én av Åges friere, Tone Lindland (23), at hun ikke kunne vært sammen med en mann som ikke er kristen.

- Ja, jeg er avhengig av å dele troen min med en kjæreste. Men det hjelper ikke at han er kristen dersom han ikke vil dele troen med meg. Og dersom jeg ikke får dele troen min med kjæresten, vil en stor del av meg forsvinne i forholdet. Fordi troen er så stor del av meg, forteller Lindland.
 
- Så du ser det som umulig å finne en ikke-kristen kjæreste?

- Hvis det hadde vært aktuelt, da ville jeg jo kanskje sendt brev til Christian Fredrik. Men kristne verdier er det aller viktigste for meg. Så nei, det er uaktuelt for meg å leve med en mann som ikke er kristen.

I mandagens «Jakten» ble det kjent at jenta fra Moi i Rogaland var en av fem som Åge André Brømnes valgte å ta med seg videre i programmet. Det gjorde godt for Tone, som avslører at bondens dialekt hadde mye å si for at hun valgte å sende brev til ham.

- Åge virket koselig, i tillegg til at jeg er svak for arendalsdialekten. Derfor tenkte jeg at jeg kunne hive meg på, og det har vært en flott opplevelse så langt, sier 23-åringen til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg synes at det er høl i huet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer