Jonah Hill:

- Ikke kommenter kroppen min

Jonah Hill med ærlig bønn til fansen.

SIER IFRA: Jonah Hill ønsker ikke kommentarer på hvordan han ser ut. Foto: Mediapunch/REX/NTB
SIER IFRA: Jonah Hill ønsker ikke kommentarer på hvordan han ser ut. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

For fire år siden avslørte skuespiller Jonah Hill (37) at han hadde gått drastisk til verks, endret livsstilen og gått ned 20 kilo.

I forbindelse med ulike filmroller har han nemlig gått opp og ned i vekt gjennom flere år, som da han for rollen i filmen «War Dogs» gikk opp 18 kilo.

Med bønn

De siste årene har imidlertid ikke jobben hans gjort at han har måttet verken legge på seg eller slanke seg. Likevel ser det ikke ut til at folk slutter å pirke på han av den grunn.

I en bønn til følgerne sine på Instagram avslører nemlig skuespilleren at han er lei av at folk kommenterer hvordan han ser ut.

People er blant mediene som omtaler saken.

«Jeg vet dere alle mener det godt, men jeg må be dere pent om å ikke kommentere kroppen min, verken godt eller vondt», skriver han, og fortsetter:

«Jeg vil på en hyggelig måte fortelle dere at det ikke hjelper eller føles godt. Mye respekt».

OVERVEKTIG: I den nye serien til Ronny Brede Aase snakker han om at han var stor allerede som barn. Video: NRK TV Vis mer

Fikk hjelp av stjerne

Tidligere, i et intervju hos Jimmy Fallon (47), har Hill avslørt at han søkte råd hos «21 Jump Street»-kollega Channing Tatum (41), da han fant ut at han ville forbedre helsen sin.

- Så jeg ringte Channing Tatum og sa: «hei, hvis jeg spiser mindre og går til en personlig trener, vil jeg komme i bedre form?», og han svarte: «ja, din dumme idiot, selvsagt vil du det. Det er det enkleste i hele verden», fortalte han.

Tatum jobbet for øvrig som danser og stripper før han ble berømt.

VEKTRAS: Robert «Norwayrob» Scott raste ned i vekt og ble ikke kjent igjen av barna sine etter oppholdet på «Farmen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Avslører: Slik traff de hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer