IKKE PÅ LETING: Den populære værmelderen forklarer at hun ikke tenker mye på en eventuell ny kjæreste. Foto: Se og Hør
IKKE PÅ LETING: Den populære værmelderen forklarer at hun ikke tenker mye på en eventuell ny kjæreste. Foto: Se og HørVis mer

Ikke klar for ny kjæreste

- Jeg er ikke akkurat på leting, sier Eli Kari Gjengedal.

SEOGHØR.NO: Etter elleve år som kjærester, kom i februar i år nyheten om at TV2-værmelder Eli Kari Gjengedal hadde flyttet fra samboeren, Kjetil Lavik Iversen.

Gjengedal bekreftet selv bruddet overfor Se og Hør. At nyheten om bruddet kom ut i pressen, tok ikke den flotte 41-åringen tungt.

- Jeg har ikke behov for å fortelle om alt i livet mitt. Men hvis du er interessant i media, kan du ikke bare stille opp når du skal selge ei bok. Derfor kommenterer jeg også nedturer i livet når det skjer. Jeg har jo valgt et liv i det offentlige, sier hun til Dagbladets magasin God torsdag.

Gjengedal forklarer at både hun og eksen nå er single begge to. Og skal man tro Eli Kari, blir det ikke noen ny kjæreste på en stund. På spørsmål fra magasinet om hvordan det blir å være ute på «markedet» igjen, svarer hun på følgende måte:

- Jeg tenker ikke på det på den måten. Jeg er ikke akkurat på leting.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Flyttet fra samboeren