HEKTISK: Den smellvakre stjerneparet Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum ble foreldre for første gang i fjor, og har ikke hastverk med flere barn. Her stråler de sammen på «Foxcatcher»-premieren i New York lørdag. Foto: Stella Pictures
HEKTISK: Den smellvakre stjerneparet Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum ble foreldre for første gang i fjor, og har ikke hastverk med flere barn. Her stråler de sammen på «Foxcatcher»-premieren i New York lørdag. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ikke klar for flere barn

Channing Tatum og Jenna Dewan-Tatum har andre prioriteringer etter at de ble småbarnsforeldre.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble skuespillerparet Channing Tatum (34) og Jenna Dewan-Tatum (33) foreldre for første gang.

Datteren Everly (16 mnd.) er selvsagt de ferske foreldrenes øyesten, og da hun kun var et par uker gammel dokumenterte stjerneparets den første farsdagen med datteren på sosiale medier.

Men babylykken har imidlertid ikke fått paret til kun å se rosenrødt på foreldrelivet. Da Jenna snakket med Life & Style på premieren til ektemannens nye film i New York lørdag, svarte hun kontant på om de to var klare for ett barn til.

- Jeg trenger tid, og søvn! innrømmet hun på «Foxcatcher»-premieren.

Saken fortsetter under bildet.

Tidligere har «Witches of East End»-skjønnheten fortalt at lille Everly kun tar høneblunder som varer en knapp time, slik at hun forsøker å gjøre «åtte millioner ting på én gang» når datteren først sover.

Og overfor Life & Style beskriver Jenna det å ha Everly i hus er som «et evigvarende dance party».

- Hun er den mest musikalske, aktive og groove-ende babyen jeg noen gang har sett, forteller 33-åringen.

Passende nok møttes hun og «21 Jump Street»-kjekkasen Channing under innspillingen av dansefilmen «Step Up» i 2006, der de to skuespillerne og tidligere danserne spilte mot hverandre i hovedrollene.

Sommeren 2009 giftet de seg i Malibu, California.

«Foxcatcher» med Channing Tatum i hovedrollen har norgespremiere 16. januar 2015.

LES OGSÅ: - Det gjeveste var hvis man slapp å betale for sex