IKKE KLAR: Ifølge Dallas Austin sa Britney at hun ikke var klar for sin VMA-opptreden dagen før selve showet... Foto: All Over Press
IKKE KLAR: Ifølge Dallas Austin sa Britney at hun ikke var klar for sin VMA-opptreden dagen før selve showet... Foto: All Over PressVis mer

Ikke klar for comeback

Britney Spears var ikke klar for sitt VMA-comeback, men er klar for fest!

SEHER.NO: Popstjerne og skandaledronning Britney Spears (25) skal ha innrømmet ovenfor sin nære venn, musikkprodusent Dallas Austin, at hun ikke var klar for sitt nå-legendariske "comeback"-show under MTVs Video Music Awards tidligere i høst, skriver Us Magazine.


Ifølge Austin skal popstjernen ha kommet med innrømmelsen dagen før det kritiserte comebacket.


- Jeg tror ikke jeg er klar for showet mitt imorgen, jeg har bare lyst til å dra tilbake til barna mine, skal Britney ha sagt til musikkprodusenten.


Tross Britneys mange skandaleopptredner det siste året, VMA-showet inkludert, mener Austin at hun er helt fattet og "klar i hodet".


- Hun er faktisk, tro det eller ei, veldig klar når man snakker med henne. Hun er normal og vet hva som foregår. Britney er bare lei seg. Hun er en person som har gjort så utrolig mange mennesker lykkelige opp gjennom årene, og hun er sint og lei seg for at hun ikke klarer å gjøre dem lykkelige lenger, sier Austin.


Tross utallige offentlige opptredner sammen, avviser musikkprodusenten at han og Britney har en romanse. I tillegg anbefaler han plateselskapet Jive å utsette albumet hennes i noen måneder, ikke fremskynde det, slik det nå er planlagt.


- Det blir rett og slett for mye "rush" for henne. Hun trenger hvertfall fire til seks måneder til. Som en hvilken som helst annen mor, tror jeg Britney trenger litt tid for å samle seg, sier Austin.


Om Britney egentlig trenger noe særlig hvile er vanskelig å si.Særlig etter at popdronningen meldte seg for politiet mandag, for deretter å spørre hvor den nærmeste festen var.


I det hun er på vei ut av politistasjonen blir Britney nemlig spurt hva som er planene hennes for kvelden.


Popstjernen svarer da; "vel, hvor er den nærmeste festen?".


LES OGSÅ: - Truet med selvmord