VIRKELIGHETEN: Slik ser Matthew McConaughey ut i «virkeligheten». Skuespilleren har tydelige rynker, slik som er naturlig for en 40 år gammel mann.  Foto: All Over Press
VIRKELIGHETEN: Slik ser Matthew McConaughey ut i «virkeligheten». Skuespilleren har tydelige rynker, slik som er naturlig for en 40 år gammel mann. Foto: All Over PressVis mer

Ikke kjekk nok for D&G?

Det er ikke bare kvinner som retusjeres i Hollywood.

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Matthew McConaughey (40) er kjent som en av filmbyens mest ettertraktede mannlige skuespillere, og har flere ganger toppet lister over verdens mest sexy menn.

Det er imidlertid ikke bare på filmlerretet at skuespillerkjekkasen tar seg godt ut.

Ifølge People magazine er nemlig Matthew nå blitt det nye ansiktet til motehuset Dolce & Gabbanas signaturduft for herrer - The One Gentleman.

Og skuespillerstjernen, som også var ansiktet for parfymen The One i 2008, pryder da reklamekampanjen til den nye duften, som skal lanseres neste måned.

På bildet ser Matthew nesten skremmende ung og barsk ut, iført en mørk smoking, med håret gredd bakover.

Se reklamebildet her! (ekstern link)

Spørsmålet er imidlertid hvor «ekte» bildet egentlig er, for det er svært tydelig at rynkene til 40-åringen har blitt retusjert bort. Også halsen hans ser smalere ut, leppene er mer fyldige, og den gyllebrune hårmanken har blitt helt mørk. 

Tidligere denne måneden slapp også Dior reklamebildene for deres nye herreduft, med skuespiller Jude Law som modell.

Og det var lett å se at også Law var blitt «fikset på», da skuespillerstjernen hadde både fått mer hår, samt langt ferre rynker.

Dermed tyder alt på at det ikke bare er kjendiskvinnene i Hollywood som opplever å bli retusjert på magasinforsider og reklamebilder.

McConaughey på sin side, er svært stolt av den nye kampanjen, og har uttalt at dette er en duft som passer for menn som har «respekt for seg selv».

- En gentleman har respekt for seg selv. Det er basisen for hans respekt og omtanke overfor andre. Han har en styrke og eleganse som viser seg i måten han beveger seg på, hvordan han tar avgjørelser, eller selv når han står stille og ikke sier noen ting, har McConaughey uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hva er feil på dette bildet?