- Ikke kall meg potethode!

Jordans ektemann liker å se bra ut...

BLIR SÅRET: Katie Price`s ektemann Alex Reid er såret over at de engelske tabliodene gjør narr av hans utseende. Foto: All Over Press
BLIR SÅRET: Katie Price`s ektemann Alex Reid er såret over at de engelske tabliodene gjør narr av hans utseende. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Katie Price`s (31) ektemann Alex Reid (34), er irritert over at pressen gjør narr av hans utseende.

Reids ansikt er forslått og arrete, ettersom han har drevet med kampsport i mangfoldige år. Og etter han giftet seg med glamourmodellen Katie Price, bedre kjent som Jordan i februar, så har tabloidene i England hatt stor moro med dette. 

- Jeg liker å se bra ut. Derforhater jeg å bli kalt for «Mr. Potethode», eller «apefjes». Det sårer meg, sier han til Now Magazine.

Han innrømmer at disse kallenavnene tærer på selvtillitten hans.

- Jeg er veldig forfengelig. Noen kan godt tenkte at det er negativt, men der er jeg uenig. Jeg ønsker ikke at folk skal huske meg som noe annet enn fantastisk, sier han.

Reid hater å være kjent som Jordans «stor-ørede» ektemann.

- Jeg ønsker å bli husket for meg. Jeg vil skape mitt eget navn, sier han til The Observer Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sex-ryktene er helt latterlige



Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer