- Ikke kall meg formfull

«Mad Men»-stjernen Christina Hendricks raste under intervju.

HOT: Christina Hendricks slo igjennom som den populære mannemagneten Joan Holloway i TV-serien «Mad Men». Foto: Stella Pictures
HOT: Christina Hendricks slo igjennom som den populære mannemagneten Joan Holloway i TV-serien «Mad Men». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre skuespillerinnen Christina Hendricks (37) er ikke bare kjent for sine ildrøde lokker og stjerneprestasjoner i den populære TV-serien «Mad Men» - også hennes smekre former har vært et yndig tema.

Men nå har 37-åringen sett seg lei på å bli kalt formfull i enhver anledning, skriver nettstedet People.

Da Hendricks, som alltid får spørsmål om hennes barmfagre byste er av ekte kvalitet, nylig var på et promoteringsevent for brillekjeden Specsavers i Australia satte hun foten ned.

Under et intervju stilte journalisten spørsmål om Hendricks, som den formfulle kvinnen hun er, kunne komme opp med en solsinnhistorie der hun fungerte som en inspirasjonskilde for andre formfulle kvinner.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

«Mad Men»-stjernen ba, via en av sine rådgivere, om journalisten kunne omformulere spørsmålet.

Igjen brukte journalisten adjektivet formfull, til Hendricks store fortvilelse: «Se! Der sa hun det igjen!».

Da kameraene ble slått av og intervjuet var ferdig ga Hendricks klar beskjed:

- Å kalle meg formfull er bare frekt.

Hennes skuespillerektemann Geoffrey Arend (34), som hun giftet seg med i en romantisk seremoni i New York for tre år siden, er også lei av formfull-stemplet kona har fått.


- Når folk sier sårende ting om deg føler man på det uansett hvordan det blir sagt. Jeg forteller henne hele tiden hvor fantastisk vakker hun er.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christina Hendricks pupper stjal oppmerksomheten på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer