- Ikke kall meg feit når jeg er størrelse 36

Cheryl Cole er lei av å bli mobbet.

LEI: Cheryl Cole er lei av å bli kalt feit av folk som legger igjen kommentarer på nettet. Foto: Stella pictures
LEI: Cheryl Cole er lei av å bli kalt feit av folk som legger igjen kommentarer på nettet. Foto: Stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Girls Aloud»-stjernen Cheryl Cole (29) har sett seg lei av folk som slenger frekke kommentarer om utseendet hennes på nettet.

- Man kan ikke kalle noen som er størrelse 36 for feit. Gjennomssnittsstørrelsen på damer er mellom 40 og 42, så hvis du kaller meg feit, og jeg har aldri vært større enn 38, anklager du mange damer der ute for å være feite, forteller popstjernen til desember utgaven av det britiske magasinet Glamour, skriver UsMagazine.

29-åringen har tidligere vært åpen rundt det at hun sliter med spisevanene sine, og har åpent fortalt om at hun - som alle andre - går opp og ned i vekt.

- Jeg er som en hvilken som helst annen kvinne. Vekten min går opp og ned. Jeg har et par bukser som er en størrelse større enn vanlig, i tilfelle jeg skulle være litt tyngre en uke. Jeg trenger og prøver å ta de sunne valgene, har hun tidligere uttalt.

SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

I dag er den britiske skjønnheten kjæreste med danser Tre Holloway, etter at det ble slutt med fotballspiller-ektemannen Ashley Cole (31) i 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cheryl Cole snakker ut om sjokket som ødela familien hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer