INGEN NY KJÆRESTE: - Nei, det er mangelvare for tiden - for å si det mildt, sier Aleksander Denstad With. Foto: SCANPIX
INGEN NY KJÆRESTE: - Nei, det er mangelvare for tiden - for å si det mildt, sier Aleksander Denstad With. Foto: SCANPIXVis mer

- Ikke jeg som gjorde det slutt

Aleksander Denstad With snakker ut om bruddet - og nye damer.

SEHER.NO: I april i år ble det kjent at Idol-paret Aleksander Denstad With (21) og Vivian Sørmeland (23) hadde gått hver til sitt.

To måneder senere solgte de huset de hadde sammen på Kolbotn utenfor Oslo, og Vivian har nå fått seg jobb som bartender på Café Sør i hovedstaden.

Aleksander og Vivian, som kom på henholdsvis første- og tredjeplass i Idol 2006, hadde vært sammen i fire år ta forholdet tok slutt. Nå avslører Aleksander i sin blogg at han selv ikke vet årsaken til bruddet.

- Ikke spør meg, det var ikke jeg som gjorde det slutt, sier Idol-vinneren i en videoblogg til fansen.

21-åringen smeltet mange pikehjerter da han ble rikskjendis gjennom TV 2-programmet, men noen ny kjæreste har han foreløpig ikke.

- Nei, det er mangelvare for tiden - for å si det mildt, forteller Aleksander.

- Min favorittdame akkurat nå er Mila Kunis. Man skal ikke kimse av henne. Jeg liker morsomme jenter med selvironi, jeg er ikke så streng på sånt, egentlig.

Aleksander hadde to store radiohits med vinnerlåten " A Little Too Perfect" og singelen "The Other Side". Nå slipper han snart en ny plate, selvom han ikke vet helt når det blir ennå.

- Det er plateselskapet som bestemmer og ikke jeg, men jeg tipper at det blir rett etter jul, sier Aleksander i sin videohilsen.

Har du tips om Idol-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hater å bare sitte hjemme