Lynne Spears:

Ikke invitert: - Elsker deg

Moren til Britney Spears hyller datteren etter bryllupet. Selv skal hun ikke ha vært invitert.

KJENDISMOR: Britney Spears giftet seg forrige uke. Her med moren Lynne Spears i 2013. Foto: Broadimage/REX/NTB
KJENDISMOR: Britney Spears giftet seg forrige uke. Her med moren Lynne Spears i 2013. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke ga Britney Spears (40) og forloveden Sam Asghari (28) hverandre sitt «ja», og kan med det kalle seg for rette ektefolk.

Bryllupet fikk enorm oppmerksomhet i pressen, spesielt fordi førstnevntes tidligere ektemann stormet bryllupet, men også fordi et fåtall fra familien til Britney var invitert til den store dagen.

Drømmebryllup

Popstjernens bror Bryan (45), skal ha vært blant gjestene, noe verken moren Lynne (67), faren Jamie (69) eller søsteren Jamie Lynn (31) var.

40-åringen skal som kjent ha et anstrengt forhold til familien etter at vergemålet hennes ble avsluttet i fjor, men nå tyder mye på at moren forsøker å gjøre det godt igjen med datteren.

«Du ser strålende ut og så glad. Bryllupet ditt er et drømmebryllup. Og å ha det i hjemmet ditt gjør det så sentimentalt og spesielt. Jeg er så glad i deg. Jeg elsker deg», skriver moren under Britneys Instagram-innlegg.

- Traumatisert

Som nevnt fikk popstjernen enorm oppmerksomhet i fjor, da vergemålet hun hadde vært underlagt ble avsluttet etter 13 år.

I løpet av de årene var det faren som fungerte som en av hennes verger, og han fikk kontroll over 40-åringens økonomi, eiendeler og datterens personlige beslutninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer