IKKE INTERESSERT I NYTT FORHOLD: Lise Fjeldstad sier hun ikke er interessert i å få noen ny kjæreste, etter at hennes ektemann Per døde for to år siden. Foto: Fame Flynet
IKKE INTERESSERT I NYTT FORHOLD: Lise Fjeldstad sier hun ikke er interessert i å få noen ny kjæreste, etter at hennes ektemann Per døde for to år siden. Foto: Fame FlynetVis mer

- Ikke interessert i et nytt forhold

– Jeg ble rammet av kjærligheten til Per. Det får være nok, sier Lise Fjeldstad etter ektemannens bortgang for to år siden.

SEOGHØR.NO: Lise Fjeldstad (75) opplevde stor sorg, da hennes ektemann Per Sunderland døde på grunn av sin kreftsykdom i 2012.

Til Se og Hør har den anerkjente skuespilleren tidligere fortalt hvordan hun var sammen med ektemannen helt til det siste.

- Jeg holdt rundt ham og var med ham så langt jeg kunne. Mens jeg holdt ham i armene mine skjønte jeg at han døde, men samtidig ville jeg liksom ikke skjønne det.

I et intervju med VG lørdag, sier Lise at hun ikke tror hun kommer til å bli sammen med en annen mann.

BLE BESTEMOR: Lise Fjeldstad sammen med sønnen Peik, som i 2012 ble pappa til en liten jente. Lise har sagt til Se og Hør at det var et under å bli bestemor for første gang.
BLE BESTEMOR: Lise Fjeldstad sammen med sønnen Peik, som i 2012 ble pappa til en liten jente. Lise har sagt til Se og Hør at det var et under å bli bestemor for første gang. Vis mer

- Det tror jeg ikke, og jeg er ikke interessert i det heller.

– Jeg ble rammet av kjærligheten til Per. Det får være nok. I tillegg har jeg så mye kjærlighet rundt meg, med familien. Og jeg har et barnebarn, en liten jente på to år, sier hun til avisen.

- Under å bli bestemor

Noen måneder etter ektemannens død, opplevde Lise å bli bestemor for første gang, da sønnen Peik ble pappa til en liten jente.

- Det er virkelig et under. Der kommer det ut en ferdig jente, en flott liten plugg.

-  Jeg føler jeg blir slengt fra det ene til det andre, fra død og sorg til nytt liv og lykke. Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg, sa Lise til Se og Hør etter fødselen.

LES OGSÅ: Ble bestemor for første gang