FÅR SMS'ER: - Det detter inn noen sms'er i ny og ne, ja, men det er roligere nå enn det var tidligere, sier «Jakten»-bonde André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2
FÅR SMS'ER: - Det detter inn noen sms'er i ny og ne, ja, men det er roligere nå enn det var tidligere, sier «Jakten»-bonde André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

- Ikke interessant å date på frihånd

«Jakten»-bonden blir fortsatt kontaktet av friere utenfor TV-produksjonen.

SEHER.NO: TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» er i full gang, og mandag var TV-seere landet rundt vitner til at årets bønder fikk møte sine ti utvalgte friere for første gang - til speed-date.
 
- Det var veldig spennende å møte jentene, det er liksom da man merker om man finner kjemien eller ei. Med mange gikk det bra, selv om det selvfølgelig ikke er sånn at kjemien stemmer med alle. Men vi fikk jo tross alt bare syv minutter med hver av dem, sier en av årets bønder, André Olsen (35), til Seher.no.

Under speed-daten prøvde Gausdal-bonden å danne seg et inntrykk av de ti frierne. Det følte han også at han klarte til en viss grad.

- Noen var annerledes enn hva jeg regnet med ut fra brevene. Men jeg har jo vært eindomsmegler i flere år, og har ingen problemer med å prate med folk, forteller Gaustad-bonden, som innrømmer at han av og til ble litt målløs under datene.

- Noen av jentene satte meg litt ut. Men det var bare positivt det altså.
 
- På hvilken måte satte de deg ut?

- De overrasket meg bare ut fra brevene de hadde sendt inn. Man følte liksom at man ikke hadde full kontroll hele tiden. Men det er bare bra, da er ofte kjemien der også.

André Olsen så selv mandagens episode på TV. Å se seg selv i denne settingen synes han fortsatt at er litt spesielt. Men så langt er det ingenting han angrer på at han har sagt eller gjort under opptak.

- Nei, jeg står for alt jeg sier og gjør, jeg. Men jeg må si at jeg synes det er godt at det vi i «Jakten på kjærligheten» har vært gjennom, nå kommer ut - at man kan snakke med andre om programmet og slike ting. Det er jo litt vanskelig når ting spilles inn i forkant. Jeg har ikke angret på noe, jeg har jo ikke prøvd å spille en rolle. Man må være ærlig, ellers treffer man bare feil damer, mener han.

Til tross for at 35-åringen jakter kjærligheten på TV-skjermen, er det stadig at jenter forsøker å kapre hjertet hans - utenfor «Jakten»-produksjonen.

- Det detter inn noen sms'er i ny og ne, ja, men det er roligere nå enn det var tidligere. Jeg har uansett ingen interesse i å date på frihånd. Ikke det at noen av dem har vært interessante heller for den saks skyld. De som kontakter meg er oftest jenter som ikke vil på TV, og som dermed heller ikke har turt å sende brev, sier «Jakten»-bonden André Olsen til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: TV 2 sensurerer «Jakten»-brevene