– Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd det

Jan Thomas’ vågale valg overrasket Pia (51). Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Pia Solicki (51) har gått ned over 50 kilo de siste to årene etter en slankeoperasjon.

Men å kle den nye kroppen er ikke bare enkelt. Dermed satt trebarnsmoren fra Oslo seg ned og skrev en søknad om en «Bli ny»-dag med Jan Thomas (48).

– Jeg er trygg på hvem jeg er innvendig, men jeg sliter med å finne ut hvem jeg er utenpå. Jeg har gått ned over 50 kilo og det er helt fantastisk å gå inn i butikker og prøve klær som passer. Men hva liker jeg? Det vet jeg ikke, forteller hun til kjendisstylisten i videoen øverst i saken.

Jan Thomas lover å hjelpe. Det første han retter fokus mot er Pias blå blikk.

– Du er en uslepen diamant. Det du er på innsiden, må komme ut på utsiden. Øynene dine er fantastiske! Men frisyren din er veldig anonym. Jeg vil gjøre deg til en eksotisk brunette, forteller Se og Hørs Motepoliti.

Saken fortsetter under bildet.

ØYE FOR DETALJER: Mette Tryland på Jan Thomas Studio former og farger øyenbrynene til Pia Solicki.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
ØYE FOR DETALJER: Mette Tryland på Jan Thomas Studio former og farger øyenbrynene til Pia Solicki. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

- Altoppslukende

– Denne frisyren har jeg hatt lenge. Jeg har faktisk vært hos frisøren mange ganger selv, og sagt «Vær så god, du har frie tøyler. Bare gjør noe du tror blir fint». Og så ender jeg opp med det samme, forteller Pia.

Teamet på Jan Thomas Studio setter i gang forvandlingen. Mens frisøren jobber forteller Pia om livet før og etter slankeoperasjonen.

– Det var mange års bearbeiding i hodet, før jeg bestemte meg for slankeoperasjon. På forhånd hadde jeg selvfølgelig vært gjennom alt av slankekurer. Jeg har slanket meg 40 kilo før, men det har gått opp og ned, forteller 51-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

FØR: Slik så Pia ut før hun tok en gastric bypass-operasjon. Siden den gang har hun gått ned fra størrelse 52 til 40.  Foto: Privat
FØR: Slik så Pia ut før hun tok en gastric bypass-operasjon. Siden den gang har hun gått ned fra størrelse 52 til 40. Foto: Privat Vis mer

– Det kom til et punkt der jeg ikke orket mer. Jeg kunne ikke ha det sånn at en så stor del av livet dreide seg om vekta mi. Det er altoppslukende og energitappende, og jeg sto i fare for å få en rekke livsstilssykdommer.

- Så fikk jeg endelig legen med på slankeoperasjon. Jeg gikk gjennom et tre måneders program, og etter det var jeg sikker. Jeg har ikke angret et sekund. Nå mangler bare prikken over i-en! smiler Pia.

Overraskende kjolevalg

Heldigvis står teamet på Jan Thomas Studio klar for å hjelpe. Håret blir farget og klippet, før øyebrynene får en overhaling. Så legges det profesjonell sminke. Til slutt kles Pia opp i en knalloransje kjole og rocka ankelstøvletter.

Saken fortsetter under bildet.

FANTASTISK FØLELSE: - Jeg ser at Jan Thomas har fått ut det potensialet han påsto var der og det synes jeg er helt fantastisk! sier Pia, som ble kledd opp i kledd opp i kjole, jakke og sko fra Tiger of Sweden. Foto: Espen Solli/Se og Hør
FANTASTISK FØLELSE: - Jeg ser at Jan Thomas har fått ut det potensialet han påsto var der og det synes jeg er helt fantastisk! sier Pia, som ble kledd opp i kledd opp i kjole, jakke og sko fra Tiger of Sweden. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Jeg kommer nok aldri til å glemme denne kjolen! Det er en kjole jeg aldri, i min villeste fantasi, hadde trodd jeg ville ha på meg, innrømmer trebarnsmoren til Jan Thomas.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken! 

Kjendisstylisten oppfordrer henne til å glemme janteloven.

– Jan Thomas-loven anno 2015 er «Tro at du er noe». Jan Thomas Studio er et fristed. Her er det du som står i fokus. Tør du å ta med deg dette ut i hverdagen? spør han.

– Jeg håper det. Jeg håper det særlig når jeg skal noe spesielt, at jeg tør å ta den helt ut og bruke rådene jeg har fått i dag. Jeg må venne meg til knallfargen og prøve det litt forsiktig. For jeg ser at det kler meg! smiler Pia.

FARGEFEST: Pia Solicki kler sterke farger, både på antrekket og lipglossen.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
FARGEFEST: Pia Solicki kler sterke farger, både på antrekket og lipglossen. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Jan Thomas er storfornøyd med hennes nye, mørke frisyre og sminken som fremhever det blå blikket.

– Håret er verken drastisk kortere eller i en helt ny farge, likevel fremstår du som en annen kvinne – sexy, sensuell og morsom. Og det fokuset jeg ville ha på øynene, det fikk jeg! konkluderer han.

Les hele reportasjen og se alle bildene av Pia i ukens Se og Hør Extra - i salg nå!

LES MER: Familien kjente ikke igjen Berit (53) etter makeoveren

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer