IKKE HYGGELIG: Julie og Lisa Tverrå Johnsen synes ikke det er noe hyggelig å bli spådd ut av X Factor. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE HYGGELIG: Julie og Lisa Tverrå Johnsen synes ikke det er noe hyggelig å bli spådd ut av X Factor. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Ikke hyggelig å lese sånt

Nå ønsker "The Johnsen Sisters" å vise at ekspertene bommer.

SEHER.NO: Søstrene Lisa (21) og Julie Tverrå Johnsen (25) fra gruppa "The Johnsen Sisters" har blitt spådd nedenom og hjem før dagens episode av "X Factor". Men det skal mer til enn lave odds hos både Betsafe og Unibet for å knekke Mosjøen-jentene.

- Vi prøver å ikke ta stilling til det, og heller fokusere på det positive. Så satser vi på at de tar feil. Vi kommer til å gjøre det beste vi kan. Men det er klart at det ikke er noe hyggelig å lese sånt, sier yngstesøster Lisa til Seher.no.

Med kun få timer til kveldens sending var det full fart for duoen. Og nervene var selvsagt tilstede.

- De er bestandig på plass, men vi tror vi har de under kontroll.

I kveld synger søstrene Pink-låta "Sober". Det blir andre gang i "X Factor" at "The Johnsen Sisters" synger en av Pinks sanger. På første audition gikk gruppa videre med sangen "Family Portrait".

- Vi hører på så mye forskjellig musikk, så vi kan ikke akkurat si at Pink er en av favorittene våre, men vi synes at sangen passer oss bra, vi synger fine harmonier til den, sier Lisa.

Nå håper søstrene på å motbevise ekspertene som tror at de ryker ut i kveldens sending. En eventuell omsang har de ikke tatt stilling til ennå.

- Den tanken kommer først når vi står der under utstemmingen. Det er ikke noe man tenker på før konkurransen. Nå skal vi bare gjøre vårt aller beste, så får vi prøve å komme oss videre.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - De ryker ut i kveld