SKALLET AV: Jessica Albas fortann ble skallet av under filminnspillingen til "Good Luck Chuck".  Foto: All Over Press
SKALLET AV: Jessica Albas fortann ble skallet av under filminnspillingen til "Good Luck Chuck". Foto: All Over PressVis mer

Ikke helt ekte lenger

Jessica Albas blendende smil er falsk.

SEHER.NO: Hollywood-skuespillerinne Jessica Alba (26) har flere ganger blitt kåret til verdens mest sexy kvinne, og ser tilsynelatende ut til å være perfekt.

Virkeligheten viser seg å være en annen.

For filmstjernens nydelige og kritthvite perlerad er ikke like plettfri som den kanskje ser ut til.

Under en opptredens på NBCs "Today Show" nylig, innrømmet den søte skuespillerinnen at hun faktisk har klart å skalle av en av fortennene under sin siste filminnspilling, og dermed bærer en falsk fortann, skriver Splash News.

Litt ille berørt forklarer Alba at det var i en scene der hun skulle kysse Dane Cook,  sin motspiller i filmen, at den heller klumsete ulykken skjedde.

- Dane og jeg skulle spille inn en scene der vi kysset. Scenen skulle være komisk, men så skallet jeg av tannen min på Danes tann mens vi filmet, skikkelig flaut, så nå har jeg da en falsk tann, forteller hun.

Ironisk nok spiller Alba en svært klumsete jente i den nye filmen, som heter "Good Luck Chuck", og innrømmer under intervjuet at hun faktisk er nokså klumsete i virkeligheten også.

- Jeg er faktisk slik i virkeligheten ja. Det er skikkelig flaut egentlig, jeg snubler hele tiden, medgir sexsymbolet.

LES OGSÅ: - Alba tente delfiner