Khloé Kardashian:

- Ikke gøy å snakke om

Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson, gjorde en annen kvinne gravid mens han fremdeles var sammen med realitystjernen.

TURBULENT: Khloé Kardashian har måtte tåle mye gjennom sitt forhold med Tristan Thompson. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB
TURBULENT: Khloé Kardashian har måtte tåle mye gjennom sitt forhold med Tristan Thompson. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kom sjokknyheten om at Khloé Kardashians (37) av-og-på kjæreste, Tristan Thompson (30), ventet barn med en annen kvinne.

I mars i fjor, mens han fremdeles var sammen med Kardashian, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols ble gravid.

«Utrolig lei meg»

Babyen, en gutt, kom til verden få dager etter graviditeten ble kjent i desember, og etter en farskapstest ble det også bekreftet at Thompson er far til barnet.

NBA-stjernen nektet først for det hele, men etter at retten påla ham å gjennomføre en farskapstest, bekreftet han i januar at han hadde fått en sønn. Samtidig kom han med en unnskyldning til Khloé.

«I dag viser farskapstesten at jeg har fått et barn med Maralee Nichols. Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet er bekreftet, ser jeg frem til å oppdra sønnen vår», skrev Thompson, og fortsatte:

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lød beklagelsen fra eksen.

Snakker om utroskapen

Selv har ikke Khloé, som har datteren True (3½) med Tristan, uttalt seg om skandalen - før nå.

I et intervju med magasinet Variety, i forbindelse med familiens nye Hulu show «The Kardashians», avslører realitystjernen at utroskapen vil bli et tema i TV-serien - til tross for at hun selv gjerne skulle droppet det.

- Jeg kunne ønske jeg aldri måtte snakke om det for det er ikke en gøy ting å snakke om. Men det er en del av reisen i livet mitt, så vi vil se det på showet.

TV-serien har premiere på streamingtjenesten 14. april. Det melder blant annet 37-åringen selv på Instagram.

I slutten av januar kom det frem at Khloé skal være knust etter at nyheten om at Tristan hadde gjort en annen kvinne gravid dukket opp.

Til tross for at forholdet deres har vært svært vinglete, valgte hun å gi ham en sjanse til for å holde familien samlet rundt samme tid som pandemien startet i 2020. Men i juni i fjor gjorde hun det slutt nok en gang.

- Det krevde mye av henne å bli kjæreste med Tristan igjen, men de hadde en fantastisk familietid under lockdown. Khloé trodde virkelig at han hadde forandret seg, fortalte en kilde til People, og fortsatte:

- De var i gang med å prøve å få barn nummer to, og de snakket om å flytte sammen permanent. Tristan solgte til og med huset sitt i Los Angeles, og Khloé trodde han endelig ville respektere familieenheten deres. Det var et sjokk for henne å finne ut at alt var en løgn. Hun sliter fremdeles med det.

Videre hevdet kilden at «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen nå er fast bestemt på å komme seg videre ved hjelp av familie og venner.

- Hun har et flott støtteapparat. De hjelper henne å se fremover. Dette var slutten på forholdet med Tristan for henne. Hun sier hun aldri kommer til å ta ham tilbake igjen.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Trekantdrama

Affæren med Nichols er ikke første gang Thompson har vært utro mot TV-profilen.

Allerede da hun gikk gravid i 2018, dukket det opp en videosnutt av atleten som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble 30-åringen sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (24), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (24).

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

I juni i 2021 gjorde Khloé det som nevnt slutt med Tristan nok en gang. Bruddet kom kort tid etter at han ble anklaget for å ha hatt sex med modellen Sydney Chase (23), ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Ny oppdatering om fyrstinne Charlene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer