Khloé Kardashian:

- Ikke gøy å snakke om

Khloé Kardashians ekskjæreste, Tristan Thompson, gjorde en annen kvinne gravid mens han fremdeles var sammen med realitystjernen.

TURBULENT: Khloé Kardashian har måtte tåle mye gjennom sitt forhold med Tristan Thompson. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB
TURBULENT: Khloé Kardashian har måtte tåle mye gjennom sitt forhold med Tristan Thompson. Foto: Photographer Group / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kom sjokknyheten om at Khloé Kardashians (37) av-og-på kjæreste, Tristan Thompson (30), ventet barn med en annen kvinne.

I mars i fjor, mens han fremdeles var sammen med Kardashian, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols ble gravid.

«Utrolig lei meg»

Babyen, en gutt, kom til verden få dager etter graviditeten ble kjent i desember, og etter en farskapstest ble det også bekreftet at Thompson er far til barnet.

NBA-stjernen nektet først for det hele, men etter at retten påla ham å gjennomføre en farskapstest, bekreftet han i januar at han hadde fått en sønn. Samtidig kom han med en unnskyldning til Khloé.

«I dag viser farskapstesten at jeg har fått et barn med Maralee Nichols. Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet er bekreftet, ser jeg frem til å oppdra sønnen vår», skrev Thompson, og fortsatte:

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lød beklagelsen fra eksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.