- Ikke gøy å lese om bruddet vårt

Line Verndal liker ikke at alle vet alt om privatlivet hennes - og holder tett om sivilstatusen.

TØFF TID: I fjor vinter tok det fem år lange forholdet mellom Line Verndal og Torgeir Reiten slutt. Den flotte skuespilleren innrømmer at det var tøft å oppleve at samlivsbruddet ble skrevet om i media. Her er Verndal avbildet på  «Bambieffekten»- Foto: Stella  Pictures
TØFF TID: I fjor vinter tok det fem år lange forholdet mellom Line Verndal og Torgeir Reiten slutt. Den flotte skuespilleren innrømmer at det var tøft å oppleve at samlivsbruddet ble skrevet om i media. Her er Verndal avbildet på «Bambieffekten»- Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skuespilleren Line Verndal er for tiden aktuell i TVNorges morsomme julekalender, «Nissene over skog og hei».

Men 39-åringen, som ofte foretrekker mer dystre roller, syntes derimot det var svært lite morsomt å måtte lese om sitt eget samlivsbrudd i avisene. I fjor vinter tok nemlig Verndals fem år lange forhold med skuespillerkollega Torgeir Reiten (34) slutt.
 
- Det var ikke noe gøy. Det gikk så fort det der. Jeg er ikke helt komfortabel med at alle vet alt om privatlivet mitt. Men vi har snakket veldig lite om det i media, og jeg bekreftet det så vidt når det ble slutt, sier hun i et intervju med VG.

Verndal og Reiten har datteren Helle (5) sammen, og den talentfulle skuespilleren understreker at de fortsatt kommer svært godt overens.

- Vi hjelper hverandre mye med tanke på at vi begge er skuespillere. Jeg setter stor pris på ham, fortsetter hun.

Hvorvidt skjønnheten har funnet lykken på nytt, vil hun imidlertid verken bekrefte eller avkrefte overfor VG. Da Seher.no møtte henne tidligere i høst, holdt hun også tett om sin egen sivilstatus.

- Ingen kommentar. Jeg visste at det spørsmålet ville komme, uttalte hun lattermildt til Seher.no den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke en kuet kvinne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer