- Ikke gøy å ha på seg det samme to ganger

Vendela Kirsebom måtte få krisehjelp før årets Elle-fest, mens andre kjendiser var mer avslappede.

TABU-TRØBBEL: Vendela Kirsebom mener det er et visst tabu å komme i samme antrekk på rød løper flere ganger. Derfor trengte hun både kriseråd fra en stylistvenninne og en snartur i klesbutikken før onsdagens sommerfest for motemagsinet Elle.  Foto: Stella Pictures
TABU-TRØBBEL: Vendela Kirsebom mener det er et visst tabu å komme i samme antrekk på rød løper flere ganger. Derfor trengte hun både kriseråd fra en stylistvenninne og en snartur i klesbutikken før onsdagens sommerfest for motemagsinet Elle. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se hva alle kjendiskvinnene tenker om gjenbruk på rød løper nederst i saken!

SEHER.NO: Da motemagasinet Elle arrangerte sin årlige sommerfest på Frognerparken Café i Oslo onsdag, var det en rekke mer eller mindre motebevisste kjendiser som strålte på den røde løperen. Og selv om kjendiskvinnene hadde iført seg både glamorøse kjoler og høyhælte sko, hadde de svært ulike oppfatninger om hva man bør og ikke bør gjøre på den røde løperen.

Den tidligere supermodellen og «Top Model»-programlederen Vendela Kirsebom (44) var blant dem som hadde hatt en antrekkskrise før onsdagens store motefest. Hun avslørte overfor Seher.no at hun både måtte sende krise-SMS til en stylistvenninne og så løpe ut for å kjøpe seg en sort blazer fra merket Tiger of Sweden.
 
- Man blir jo tatt bilde av, og folk spør hva man har på seg. Så da er det ikke så gøy å ha på seg akkurat det samme flere ganger. Man har litt lyst til å gå med noe nytt, det er noe av det morsomme med det hele, forklarte Kirsebom overfor Seher.no.

Er det litt tabu å komme i samme antrekk på rød løper flere ganger?

- Ja, jeg tenker jo på det. Siden jeg har jobbet så lenge i denne bransjen og vært på så mange rød løper-arrangementer, er jeg litt bevisst på å ikke bruke samme antrekk mange ganger, innrømmet hun overfor Seher.no.

Andre kjendiser på Elle-festen hadde imidlertid en mer avslappet holdning til dette. NRK-programleder Anne Rimmen (29) ankom den røde løperen i en fotsid sommerkjole fra merket Monsoon - som hun også brukte på årets finalefest for «Mesternes Mester».

- Ja, herregud, man må jo få lov til å bruke ting om igjen, noe annet hadde jo vært helt håpløst. Alle jenter tenker vel innimellom at «å nei, jeg har ingenting å ha på meg!». Men jeg tror ikke det nødvendigvis skyldes at man tenker at man må ha noe helt nytt, påpekte Rimmen videre.

Artistene Lene Alexandra Øien (29) og Tone Damli Aaberge (23) har begge fortalt til Seher.no at de svært ofte ender opp med å gjenbruke favorittskoene når de går på rød løper. De to skjønnhetene mener også at det fort blir altfor dyrt å skulle kjøpe seg nye antrekk foran ethvert  arrangement.

- Jeg gidder ikke å være helt desperat og bruke alle pengene mine på å ha nytt tøy hver gang jeg skal på rød løper. Det synes jeg blir litt patetisk. Da er det heller andre ting som er viktigere for meg, understreket Øien bestemt.

Er du enig eller uenig i de norske kjendiskvinnenes syn på gjenbruk av antrekk? Se hele videoen nedenfor og finn ut hva resten mener... 

[obj:media:9793]


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er alltid så grå og kjedelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer