- Ikke gjør puppene mine større

Men TV-stjernens bønn ble ikke hørt...

MISLIKTE SINE KVINNELIGE FORMER: Kim Kardashian hevder hun ba til Gud om ikke å få større pupper, da hun kom i puberteten som 11-åring. Foto: All Over Press
MISLIKTE SINE KVINNELIGE FORMER: Kim Kardashian hevder hun ba til Gud om ikke å få større pupper, da hun kom i puberteten som 11-åring. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Søstrene Kim, Khloe og Kourtney Kardashian - kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians» er kjente for ikke å spare på avsløringer om seg selv i intervjuer.

Mandag hevdet Khloe at hun ble kvalm av seg selv etter sex-debuten som 14-åring, og nå er det Kim (30) sin tur til å lette på sløret.

I et intervju med nettsiden popeater.com hevder Kim at hun som tenåring ba til Gud om å bli spart for store bryster.

- Jeg var 11 da jeg begynte å utvikle meg. Jeg pleide å sitte i badekaret og presse en varm klut mot brystene, mens jeg sa til Gud «Ikke gjør puppene mine større».

-  Kourtney pleide å gjøre narr av meg fordi jeg hadde store pupper. Hun ertet meg også da jeg begynte å bruke BH.

Etter at hun slo igjennom TV-stjerne har imidlertid Kim Kardashian uttalt at hun er stolt av sine kvinnelige former.

I 2007 takket hun ja til å posere for herrebladet Playboy.

I oktober annonserte hun imidlertid at hun hadde latt seg avbilde naken for siste gang, etter en fotoserie for bladet W.

- Jeg vet ikke om jeg vil posere naken igjen. Jeg er for gammel for det nå. Jeg ville gjøre alt, før jeg fylte 30, sier hun til Us Magazine.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet jomfrudommen da hun var 14