Ebba Rysst Heilmann:

- Ikke gitt at du tør å prøve på nytt

I starten av 2020 hadde ikke Ebba Rysst Heilmann trodd at livet kunne bli så bra som det er nå.

Å GÅ VIDERE: Ebba Rysst Heilmann åpner seg om å gå videre etter Ari Behns bortgang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Å GÅ VIDERE: Ebba Rysst Heilmann åpner seg om å gå videre etter Ari Behns bortgang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Ebba Rysst Heilmann (36) var sammen med Ari Behn de tre siste årene han levde. Nå har hun funnet lykken på ny med Lars Fjellbakk (43), og i april fikk paret en datter sammen.

Da Rysst Heilmann og Fjellbakk fant hverandre var hun i sorg etter Behns bortgang. Nå åpner paret seg om forholdet i et nytt intervju med VG.

Ifølge Heilmann var det Ari Behn som førte dem sammen.

Dokumentaren om Ari

Lars Fjellbakk var en av dem som hadde brukt mye tid med kunstneren det siste året han levde, da han jobbet som filmfotograf i NRK-dokumentaren «Ari og kunsten» som omhandlet Behn.

Da Behn døde var ikke dokumentaren ferdig ennå, og Fjellbakk og resten av teamet dro til Heilmann for å intervjue henne. Noen måneder etter dette møtet sendte han en mail til henne.

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

Heilmann forteller avisen at hun ikke ønsket å lete etter en kjæreste. Likevel gjorde det henne tryggere at Fjellbakk visste hvem Ari var, og at han forsto hva hun hadde stått i.

- Det er ikke gitt at du tør å prøve på nytt, når du har mistet kjæresten din til selvmord. Jeg trodde ikke at jeg skulle klare å elske noen igjen. Det jeg hadde opplevd med Ari, var så sinnssykt. Ville jeg psykisk og fysisk klare å gå videre? Det visste jeg ikke, innrømmer hun.

- Bare det å kysse et annet menneske, når den forrige du kysset er død, er veldig spesielt. For du vet ikke om du kommer til å knekke sammen, og det kan jo bli kleint hvis den andre ikke forstår hva dette handler om.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

Bor på Sørlandet

Nå bor paret på Sørlandet sammen med datteren Ellie og sønnen til Fjellbakk, og Heilmann forteller at hun i januar 2020 ikke kunne forestille seg at livet kunne bli så bra som det er nå.

Heilmann vil snakke om sorgen, og ved et par anledninger har hun holdt foredrag.

HYLLER: I siste episode av «Jan Thomas pusser opp» er det endelig klart for innflytningsfest. Og under festen holder Jan Thomas en liten tale til Ari Behn Vis mer

– Da Ari døde, fikk jeg en enorm livslyst. Hvis han ikke klarte å leve, skulle i hvert fall jeg klare det. Det ble viktig for meg å fullføre historien. Og å formidle at det kan bli fint igjen.

LES OGSÅ: Kjærestens rørende tale til Ari Behn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer