«Farmen kjendis»:

- Ikke forsvarlig å være der lenger

Etter 1,5 minutter måtte Stina Bakken se seg slått av Triana Iglesias.

RØYK UT: Det var melkespann som tilslutt avgjorde hvem som måtte forlate gården i «Farmen Kjendis». Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer
Publisert

Den første uka i «Farmen kjendis» er nå historie, og deltakerne har allerede skapt overskrifter.

«Svenske Hollywoodfruer»-profil Gunilla Persson (61) valgte i onsdagens episode å forlate gården etter beskjeden om at hennes 93 år gamle mor var blitt svært dårlig. Hun ble dermed den første deltakeren til å forlate gården.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Stina Bakken (27), som til daglig livnærer seg av blogging og sosiale medier, ble tidligere i uka valgt til førstekjempe av storbonde Hege Bøkko (28).

Søndag falt valget på «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) hva gjaldt andrekjempe.

Duoen sto dermed for sesongens første tvekamp.

HEAD TO HEAD: Stina Bakken og Triana Iglesias møttes i årets første tvekamp i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
HEAD TO HEAD: Stina Bakken og Triana Iglesias møttes i årets første tvekamp i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Rekordkort

Iglesias valgte melkespannholding som gren, og det hele ble avgjort på svært kort tid - 1,5 minutter. Bakken ble med det den første tvekamptaperen.

Tv-seerne har denne uka fått med seg at Bakken får i seg svært lite mat under oppholdet. I onsdagens episode ser man at bloggeren bryter sammen i fortvilelse over at hun ikke får i seg noe mat. Hun har i ettertid forklart at hun gikk på medisiner som gjorde henne kvalm og gikk hardt utover matlysten.

HALVANNET MINUTT: TV 2 sier at de ikke fører statistikk over hvor lenge tvekamper varer. Likevel sier de at dette trolig er en av de korteste. Foto: Alex Iversen / TV 2
HALVANNET MINUTT: TV 2 sier at de ikke fører statistikk over hvor lenge tvekamper varer. Likevel sier de at dette trolig er en av de korteste. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Bakken sier på skjermen at hun ikke liker poteter, og hun holdt seg langt unna det meste av kjøttet som ble servert.

- Jeg spiser ikke hest om jeg hadde hatt en pistol mot hodet, sier hun i søndagens episode.

- Ga virkelig alt

Til Se og Hør forklarer hun at hun generelt er kresen i matveien, men understreker at det ikke var hovedproblemet hennes under oppholdet. Hun mener TV 2 gjorde det de kunne for henne, og klandrer ikke produksjonen for hennes dårlige opplevelser.

- Jeg var åpen med TV 2 om at jeg gikk på medisiner, men ingen kunne vite at det kunne påvirke matlysten min så mye.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Til tross for at «Farmen»-opplevelsen bød på store utfordringer for Bakken, bedyrer hun at hun gjerne skulle forlenget oppholdet.

- Jeg ga virkelig alt, det var en grunn til at jeg kollapset. Jeg hadde virkelig lyst til å bli, men jeg valgte Triana fordi hun var en dritsterk konkurrent, sier hun.

At hun ble førstemann til å ryke i tvekamp synes hun derimot var greit.

- IKKE FORSVARLIG: Stina Bakken mener det var på tide å reise hjem. Her står hun ved siden av programleder Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: Alex Iversen / TV 2
- IKKE FORSVARLIG: Stina Bakken mener det var på tide å reise hjem. Her står hun ved siden av programleder Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg tenker at helsen min var såpass dårlig at det ikke hadde vært forsvarlig at jeg skulle være der lenger, mener hun.

Etter tvekamptapet får hun imidlertid beskjed om at det venter nye muligheter på sidekonkurransen «Torpet», - der modellmamma Donna Ioanna, tv-personlighet Alex Rosén og «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson venter.

Reagerer på Sandberg-forhold

Under søndagens episoden forklarer bloggeren at med-deltaker og tidligere Frp-topp Per Sandberg (60) var som en pappa for henne inne på gården.

- Jeg var jo veldig utkjørt og langt nede. Per så at jeg egentlig var ganske tøff, og vi hadde en god del samtaler som gjorde at vi ble ganske close. Han tok veldig godt vare på meg da jeg var syk, selv om det ikke kom fram på skjermen, sier hun.

Deres nære forhold fikk imidlertid flere av de andre deltakerne til å reagere med overraskelse.

AVSLØRER: «Farmen kjendis»-aktuelle Vidar Villa avslører at det blir litt drama også i årets sesong. Vis mer

- Det er litt rart, Per har gått rundt og vært litt irritert og småguffen, og småsutret litt rundt Stina hele veien. Han har drevet et lite spill bak der, mener Erik Alfred Tesaker (40) i episoden.

Bakken selv mener det ikke er så rart hennes relasjon til Sandberg kommer som en overraskelse for de andre.

- Per og jeg snakket en del strategi sammen, som hvem jeg burde velge som førstekjempe og hva jeg tenkte om grener. Det gjorde vi jo ikke foran de andre, derfor fikk de det ikke med seg, mener hun.

- Må respektere

Alex Iversen, som er presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, forteller til Se og Hør at de har forståelse for at Bakkens opphold kunne oppleves som vanskelig.

- Vi forstår at Stina syntes oppholdet på gården var vanskelig for henne, spesielt var nok maten veldig annerledes enn det hun er vant til. Det må vi bare respektere.

Angående ekstremt korte tvekampen, som altså bare varte i halvannet minutt, sier Iversen at de ikke fører statistikk på hvor lenge disse varer. Han er likevel ikke i tvil om at det trolig er en av, om ikke den aller, korteste.

- Vi har ikke statistikk på alle tvekampene, men at dette må være en av de aller korteste melkespann-konkurransene i «Farmen»-historien er nok riktig.

LES OGSÅ: «Baywatch»-stjernen er ugjenkjennelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer