«Farmen» 2018:

- Ikke forsvarlig å fortsette

Også Live Solheimdal (22) besluttet å avbryte tv-oppholdet.

KORTVARIG OPPHOLD: Molde-jenta Live Solheimdal (22) var ikke forberedt på «Farmen»-omstillingen, og valgte derfor å trekke seg fra programmet i tirsdagens episode. Foto: Tore Skaar
KORTVARIG OPPHOLD: Molde-jenta Live Solheimdal (22) var ikke forberedt på «Farmen»-omstillingen, og valgte derfor å trekke seg fra programmet i tirsdagens episode. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Hele to deltakere valgte å avslutte «Farmen»-oppholdet i tirsdagens episode, bare en knapp uke etter første innspillingsdag.

Med noen minutters mellomrom i tv-tid forsvant både yrkesfiskeren Kim Stefan Jenssen (40) og friidrettsutøveren Live Solheimdal (22) brått ut av tv-bildene.

For sistnevnte skulle realityoppholdet vise seg å bli en litt annen opplevelse enn antatt. I programmet gir 22-åringen stadig uttrykk for at hun ikke er i form, der særlig en begrenset mattilgang virker å være et overhengende problem.

- Ikke forsvarlig

Som en del av visjonen om å gjenskape et norsk småbruk for 100 år siden, må mennesker som plasseres i TV 2s «Farmen»-univers finne seg i mindre, og mer ensidig mat på bordet. Særlig denne uken har deltakerne fått kjenne på en mer primitiv livsstil, da de sitter igjen med null matpenger etter et mislykket ukesoppdrag.

Overfor Se og Hør forteller Solheimdal at hun likevel ble tatt på senga av omstillingen.

- Jeg var veldig sulten hele tiden, og kjente at kroppen ble tappet for energi. Ikke var jeg den av deltakerne som hadde mest å gå på av vekt heller, og jeg gikk i stedet ned seks kilo. Det var rett og slett ikke forsvarlig å fortsette, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer