Megan Fox og Machine Gun Kelly:

- Ikke forlovet

En kilde nær paret hevder spekulasjonene ikke stemmer.

IKKE FORLOVET: Megan Fox og kjæresten Richard Colson Baker skal ikke ha forlovet seg. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
IKKE FORLOVET: Megan Fox og kjæresten Richard Colson Baker skal ikke ha forlovet seg. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Supermodell og skuespiller Megan Fox (34) lå ikke akkurat på latsiden etter at det ble slutt mellom henne og ektemannen gjennom 16 år, Brian Austin Green (47), i fjor.

Bare et par måneder senere ble det kjent at Fox hadde funnet lykken på ny, denne gang med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent som Machine Gun Kelly.

NYTT STJERNEPAR: Megan og Machine Gun Kelly har vært et par siden i fjor sommer. Foto: AFP / NTB
NYTT STJERNEPAR: Megan og Machine Gun Kelly har vært et par siden i fjor sommer. Foto: AFP / NTB Vis mer

Paret har gjort fint lite for å skjule sin kjærlighet for hverandre, og tidligere denne måneden begynte også heftige spekulasjoner på om paret har forlovet seg å svirre.

- Ikke forlovet

En helt spesiell ring skal også ha fyrt opp under spekulasjonene, men det har ikke vært snakk om en tradisjonell diamantring. Derimot har Fox vist frem en ring hvor det står «Fuck You».

SPESIELL RING: Det var etter at Megan ble sett med denne ringen forlovelsesryktene begynte å spre seg. Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / NTB
SPESIELL RING: Det var etter at Megan ble sett med denne ringen forlovelsesryktene begynte å spre seg. Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / NTB Vis mer

Så langt har verken modellen eller kjæresten kommentert ryktene, men en kilde nær paret hevder at de overhodet ikke er forlovet.

- De er seriøse og planlegger å tilbringe fremtiden sammen. Det vil komme en forlovelse på et tidspunkt, men de er ikke forlovet nå, hevder kilden overfor People.

Megan Fox, som altså ble singel i mai fjor, må først bli skilt fra eksmannen, som hun i dag er separert fra, før hun kan gå helt videre.

- Men hun er lykkelig da, legger kilden til.

I kjølvannet av Fox' nye forhold skal eksmannen ha slitt med å tilpasse seg det hele. Eksparet slet angivelig med å holde en god tone etter bruddet, noe som skal ha skyldtes hennes nye forhold.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Nytt forhold

Nylig ble det imidlertid kjent at også Green skal ha funnet lykken på nytt.

Den siste tiden har han blitt observert sammen med den australske danseren Sharna Burgess, kjent fra «Dancing with the Stars», ved en rekke anledninger, og nylig ferierte de sammen på Hawaii.

Forholdet ble på mange måter bekreftet da Burgess nylig delte et bilde av seg selv og Green hvor de kysser.

«Ham» har hun skrevet som tekst etterfulgt av en kyssemerke-emoji.

Bildet har fått over 140 000 likerklikk og over 3000 kommentarer, hvor mange kommer med gratulasjoner til turtelduene.

«Gleder meg til å møte ham. Jeg er så glad på deres vegne», skrev Burgess' «Dancing with the Stars»-kollega Emma Slater etterfulgt av en rekke røde hjerter.

- Fremdeles tidlig

Det avslørende bildet kom bare noen dager etter at Austin Green svarte følgende da han fikk spørsmål om forholdet til danseren:

- Det går veldig bra akkurat nå. Det er fremdeles tidlig, så vi har ikke satt noe merkelapp på ting enda, fortalte han til Access Daily ifølge People.

Deretter skrøt han henne opp i skyene.

- Hun er en fantastisk kvinne. Veldig ansvarlig, supersøt, kjærlig, lidenskapelig og gøy å være sammen med. For øyeblikket føler jeg meg velsignet.

LES OGSÅ: - Hun beskyttet oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer