FIKK SJOKK: Agnes innrømmer at hun fikk litt sjokk da hun ble mor til lille Vetle for tre år siden.  Foto: SCANPIX
FIKK SJOKK: Agnes innrømmer at hun fikk litt sjokk da hun ble mor til lille Vetle for tre år siden. Foto: SCANPIXVis mer

Ikke forberedt på mamma-rollen

- Jeg fikk et slags sjokk....

SEHER.NO: "Max Manus"-stjernen Agnes Kittelsen (28) har tidligere fortalt hvordan det å bli mamma til sønnen Vetle for tre år siden forandret livet og skuespillerkarrieren hennes.

Ifølge den Amanda-nominerte 28-åringen fryktet hun lenge at hun ikke ville klare både morsrollen og karrieren, og var redd hun ikke ville få jobbe igjen.

I et ferskt intervju med bladet HENNE innrømmer hun at det var nesten som å få et slags sjokk, da hun plutselig satt der med sønnen i armene.

- Jeg fikk et slags sjokk. Jeg var ikke forberedt da jeg plutselig satt der med et levende barn i armene, og jeg følte meg veldig alene. Det var bare meg, alt var avhengig av meg. Mat, trøst, trygghet, kjærlighet. På en måte var det skremmende, samtidig som det er fantastisk å være det mennesket for noen, sier hun, og forteller samtidig at det å bli mor har vært en av hennes største utfordringer:

- Morsrollen er den mest utfordrende jeg har hatt. Jeg opplevde at jeg gradvis vokste inn i den. Vetle ble et individ, en jeg kunne spille ball med, kommunisere med.

Og selv om hun må ofre mye av tiden hun kunne hatt med sønnen på karrieren, angrer hun ikke på valgene hun har tatt.

- Jeg ofrer tid med Vetle. Faren er at jeg gjør så mye at alt blir halvt. Samtidig er det trening i å være tilstede der jeg er. Jeg kan skjønne dem som vil gjøre ting ferdig før de får barn. Det betyr ikke at jeg angrer. Man angrer aldri på et barn man har fått. Men det er nok godt at vi ikke vet hva vi går til på forhånd, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Fikk bikiniskrekk etter VG-oppslag

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.