Jørgine Massa Vasstrand:

- Ikke for hvem som helst

Jørgine Massa Vasstrand åpner seg om de første månedene som firebarnsmor.

FIREBARNSMOR: Jørgine Massa Vasstrand ble i januar mor for fjerde gang. Foto: Sofie Losen
FIREBARNSMOR: Jørgine Massa Vasstrand ble i januar mor for fjerde gang. Foto: Sofie Losen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld var det duket for lanseringsfest for Funkygine Food på restaurant Campo de Fiori i Oslo. Til stede var naturlig nok hovedpersonen selv, Jørgine Massa Vasstrand (32), bedre kjent som «Funkygine».

Det går imidlertid slag i slag for 32-åringen. For litt over to måneder siden ble hun nemlig firebarnsmor da hun fikk en sønnen Indigo Iro. Fra før har hun også Milano (3), Sokrates (8) og Filippa (13).

Nå åpner hun om de første månedene som familie på seks.

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand får i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet blir en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Ikke for hvem som helst

- Ja, det er mye greier og det er voldsomme mengder logistikk for å få det til å gå rundt. Og det hadde jo absolutt ikke gått hadde det ikke vært for at Morten (Sundli journ.anm.) har lagt opp fotballen og nå fokuserer 100 prosent på at jeg skal klare å både ha mammaperm og jobbe, forteller Vasstrand.

Hun legger til at ektemannen dessverre ikke kunne være til stede på lanseringsfesten.

- Det å finne barnevakt til noen som skal passe på en nyfødt, en gæren treåring og en enda gærnere åtteåring, i tillegg til to hunder hvor den ene har løpetid - det er ikke for hvem som helst, ler Vasstrand.

OVERRASKES: Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn, og under pressetreffet i forbindelse med «Funkyfam» sesong 3, får hun seg en skikkelig overraskelse. Video: Rød Løper Vis mer

Første kveld alene

Når det kommer til barn sies det at en er én, men to er ti. Firebarnsmoren kan skrive under på at det blir ikke lettere med flere.

- Det er stor forskjell på tre og fire barn. Nå har vi fire stykker som vil fire forskjellige ting, og vi er bare to voksne så det går jo ikke opp. Det er veldig travelt.

Torsdag var imidlertid ektemannen hjemme på Jessheim med de tre yngste, mens mor nøt en kveld ute.

- Morten og jeg var på premierefesten til Silas og Emil sitt program, og det var første gangen vi dro ut uten baby. Men dette er min første kveld ute alene, forteller 32-åringen, og la ikke skjul på at hun så fram til å feire lanseringen med de oppmøtte.

LES OGSÅ: Fikk to barn på fire måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer