- Ikke for gammel til å bli pappa

Men Eyvind Hellstrøm savner ikke småbarn hjemme...

INGEN PLANER OM BARN: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) sier til VG at han ikke har noen planer om barn, men hevder han ikke føler seg for gammel, dersom det skulle bli aktuelt. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
INGEN PLANER OM BARN: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) sier til VG at han ikke har noen planer om barn, men hevder han ikke føler seg for gammel, dersom det skulle bli aktuelt. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-suksessen med programmene «Hellstrøm rydder opp», «Hellstrøm rydder opp hjemme» og nå «Jul med Hellstrøm» har ført til at mesterkokken Eyvind Hellstrøm har fått en jevn strøm av romantiske henvendelser fra norske kvinner.

63-åringen, som tidligere har vært vært gift to ganger, sier til VG at han ikke har noen sterke kriterier for hva han ser etter.

- Jeg jakter ikke på damer, men er veldig glad i kvinnelighet og skjønnhet. Det handler om å gjøre livet vakkert. Jeg har ingen sterke kriterier for hvem jeg er på utkikk etter, men jeg blir fort betatt, sier han til avisen.

Hellstrøm - som for tiden spiller inn TV-programmet «Hellstrøm inviterer» hvor han møter norske kjendiser til kokkeduell - sier til avisen at han er fornøyd med sin livssituasjon, selv om han hverken har kone eller barn.

Selv om han ikke har noen planer om å skaffe seg barn, hevder 63-åringen at han ikke føler seg for gammel til å bli pappa, hvis det skulle bli aktuelt.

- Jeg er slettes ikke for gammel, men jeg sier som George Clooney: barn er ikke noe for meg akkurat nå.

- Jeg er veldig «happy» med hvordan jeg har det nå. At jeg ikke har fått barn er ikke noe jeg tenker så mye på eller gråter over. Jeg er ikke sentimentalt anlagt. Jeg tenker ikke at livet er noe trist av den grunn, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hellstrøm måtte si opp som barnevakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer