«En kveld hos Kloppen»:

Ikke flere middager hos Kloppen

Det blir ingen femte sesong av «En kveld hos Kloppen», melder VG.

IKKE FLERE MIDDAGER: Det blir ingen femte sesong av «En kveld hos Kloppen». Foto: NTB Scanpix
IKKE FLERE MIDDAGER: Det blir ingen femte sesong av «En kveld hos Kloppen». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det blir ikke flere sesonger av «En kveld hos Kloppen». Dette opplyser programredaktør Jarle Nakken i TV 2 til VG.

Gjennom fire sesongen har Gullruten-nominerte Solveig Kloppen (47) invitert kjente trespann hjem til boligen på Tåsen for mat og hygge. Kloppen stakk av med prisen for beste kvinnelige programleder for programmet i 2017.

- Vi har gjort fire sesonger av «En kveld hos Kloppen», og er veldig fornøyd med den jobben Solveig har gjort, programmene, gjestene og samarbeidet med produksjonsselskapet Monster, sier Nakken til Dagbladet.

Han sier avgjørelsen om å ikke gå videre med ny sesong er basert på en helhetsvurdering. Han utelukker imidlertid ikke at programmet kan dukke opp igjen på skjermen på et senere tidspunkt.

Klipp fra TV2-programmet «En kveld hos Kloppen» der Tone Damli Aaberge forteller om en nakenflause i Miami. Vis mer Vis mer

Nominert til Gullruten

- Solveig behersker flere sjangere og er en svært allsidig og viktig profil for oss. Det at hun er nominert til Gullruten med dokumentarserien «Det jeg ikke fikk sagt» er et bevis på det. Vi er i dialog rundt flere spennende prosjekter i tillegg til det hun allerede er en del av, slik som «Norske talenter», sier Nakken til Dagbladet.

Fredag forrige uke ble det kjent at Kloppen er nominert til hele to Gullruten-priser for serien «Det jeg ikke fikk sagt». I mai er hun med i konkurransen om både publikumsprisen og prisen for beste programleder.

SATT UT: Einar Tørnquist blir svært overrasket av Solveig Kloppens toalettvaner i «En kveld hos Kloppen». Video: TV 2 Vis mer Vis mer

I 2017 opplevde hun at livet ble snudd på hodet, da hennes mor og søster begge døde i løpet av seks uker. På den tida var hun i gang med innspillingen av en ny tv-serie om døden, men fokuset ble raskt skiftet mot henne selv etter de vonde opplevelsene.

I «Det jeg ikke fikk sagt» fikk Norge et nært møte med Kloppen og hennes familie i sorgen, noe som utløste et skred av sympati og hjerter i sosiale medier.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: - Tror ikke åpenheten har kostet familien noe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer