HATER TRENING: Smellvakre Scarlett Johansson synes det er gørrkjedlig å trene og er superstolt de få gangene hun får presset seg til å gå på treningsstudio.
HATER TRENING: Smellvakre Scarlett Johansson synes det er gørrkjedlig å trene og er superstolt de få gangene hun får presset seg til å gå på treningsstudio. Vis mer

Ikke et sexsymbol?

Scarlett Johansson ser ikke på seg selv som et sexsymbol.

SEHER.NO: Smellvakre Scarlett Johansson (23) ser ikke på seg selv som et sexsymbol og hater å trene.

Det avslørte den blonde skjønnheten under et intervju nylig, skriver Female First.

Skuespillerinnen, som er kjent for sin smekre, men svært kvinnelige figur, sier selv at hun ikke klarer å motivere seg til å trene mange timer hver dag, slik mange andre filmstjerner gjør.

- Jeg kjeder meg så fælt når jeg er på treningsstudio. Hvis jeg klarer å tilbringe en time der en morgen er jeg så fornøyd med meg selv at jeg innbiller meg at jeg kan spise hva jeg vil i mange dager etterpå, sier hun.

"Lost in Translation"-stjernen, som regnes som en av verdens mest sexy skuespillerinner, hevder også at hun ikke er "naturlig sexy" og at hun er helt avhengig av sminkørene sine.

- Jeg ser ikke på meg selv som et sexsymbol. Sminkørene og hårstylistene mine bruker mange timer på å klistre ting på meg som skal få meg til å se mer sexy ut, sier hun.

LES OGSÅ: - Fortsatt hett for Scarlett