EKSTRAVAGANT: Bryllupsseremonien var ekstravagant, men når faren din er tidligere president av USA og moren din er utenriksminister, er det klart at det skal brukes penger når du gifter deg. Og slik ble det i Chelsea Clintons tilfelle. Foto: UPI
EKSTRAVAGANT: Bryllupsseremonien var ekstravagant, men når faren din er tidligere president av USA og moren din er utenriksminister, er det klart at det skal brukes penger når du gifter deg. Og slik ble det i Chelsea Clintons tilfelle. Foto: UPIVis mer

- Ikke et øye i rommet var tørt

Selv ikke den tidligere presidenten klarte å holde tårene tilbake da hans datter giftet seg.

SEHER.NO: Lørdag giftet Chelsea Clinton (30) seg med sin Marc Mezvinsky (32). Den tidligere presidenten Bill Clintons halvbror, avslører at han ble satt ut da han så sin niese gå nedover kirkegulvet.

- Jeg har aldri før sett henne så vakker, forteller han til Entertainment Tonight.

Chelsea hadde på seg en nydelig Vera Wang kjole - som hun på etterfesten byttet ut med en greskinspirert kjole. Den nygifte bruden skal ikke bare ha imponert med sin skjønnhet, men også med sine danseferdigheter.

- De var utrolig flinke. Det var som å se «Skal vi danse». De har definitivt tatt dansetimer, sier en av gjestene til Women`s Wear Daily.

Da Chealseas ektemann holdt en rørende og ektefølt tale for sin kone, var det ikke et tørt øye i rommet. Selv ikke brudens far klarte å holde masken.

- Bills kinn begynte å skjelve, og han prøvde seg på et falskt smil da tårene rant nedover ansiktet hans. Han visket noe i Chelseas øre, og hun tørket bort tårene fra ansiktet hans. Det var så rørende. Det var ikke et tørt øye i hele rommet, avslører en av gjestene.

Bryllupsseremonien var ekstravagant, men når faren din er tidligere president av USA og moren din er utenriksminister, er det klart at det skal brukes penger når du gifter deg. Og slik ble det i Chelsea Clintons tilfelle. Britiske Daily Mail meldte at bryllupet kom til å koste helt opp mot svimlende 30 millioner kroner.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Bryllupskaken koster 67.000 kroner!