SEERSUKSESS: Forrige søndag debuterte Line Verndal i Himmelblå på NRK1. Det fikk hele 1,1 millioner seere med seg. Foto: NRK
SEERSUKSESS: Forrige søndag debuterte Line Verndal i Himmelblå på NRK1. Det fikk hele 1,1 millioner seere med seg. Foto: NRKVis mer

- Ikke enkelt å være alenemor

Himmelblå-stjernen Line Verndal skjønner hvordan rollefiguren Marit må ha det.

SEHER.NO: Det har vært en vanvittig uke for skuespillerinnen Line Verndal (36). Etter at hennes nye TV-serie Himmelblå hadde premiere på NRK forrige søndag har alle villet ha en bit av Line. Kanskje ikke så rart - ettersom hele 1,1 millioner seere fikk med seg første episode av NRKs nye dramasatsning.

- Fyfaderullan, helt baluba, sier Line Verndal til VG.

36-åringen spiller rollen som alenemoren Marit i himmelblå. Nå tester Line selv ut alenemortilværelsen.

Kjæresten Torgeir Reiten (31) står nemlig på teaterscenen i Trondheim om dagen, så Line og datteren Helle (2 1/2) har flyttet hjem til hennes foreldre i mellomtiden.

- Det er snodig å flytte hjem igjen i en alder av 36, og det er ikke gøy å være fra hverandre. Men når jeg nå bor hjemme hos mamma og pappa får jeg uvurderlig hjelp til barnevakt, for det er ikke helt enkelt å være en travel alenemor for Helle mens Torgeir bor i Trondheim, forteller skuespillerinnen til VG.

Himmelblå kan du se på NRK1 søndag klokken 20.05.

FLERE TV-TIPS: Her finner du programoversikten

Har du tips om norske skuespillere? Tips oss på seher@seher.no