DRAMATISK SKILSMISSE: Mens Larry King bli anklaget for å ha hatt ett forhold til sin kones søster, skal kona på sin side ha hatt et forhold til barnas trener.  Foto: Stella Pictures
DRAMATISK SKILSMISSE: Mens Larry King bli anklaget for å ha hatt ett forhold til sin kones søster, skal kona på sin side ha hatt et forhold til barnas trener. Foto: Stella PicturesVis mer

- Ikke engst deg, Larry dør snart!

Larry Kings kone i seng med en annen mens mannen var på TV.

SEHER.NO:  I forrige uke ble det kjent at talkshowkongen Larry King (76) skal skilles fra sin 26 år yngre kone, countrysangerinnen Shawn Southwick King (50).

Bruddet, som vil være Kings åttende skilsmisse, skal ha kommet etter at King angivelig skal ha hatt en affære med Shawns søster, Shannon Engemann.

Engemann på sin side har benektet dette, og hevder det er helt andre grunner til skilsmissen. 

Mandag denne uken ble det kjent at King og kona skal ta en to-ukers pause fra skilsmisseprosessen, da de har flere ting de må diskutere, deriblant omsorgsretten for deres to sønner Cannon (9) og Chance (11).

Onsdag kom det imidlertid nye sjokkavsløringer i forhold til parets ekteskap.

Ifølge Hector Penate, som var baseball trener for Kings barn i mange år, hadde han nemlig en langvarig affære med Shawn King, skriver Radaronline.com.

I et ferskt intervju med «Entertainment Tonight» forteller Penate at han fikk sparken av Larry i 2008, etter at talkshowkongen fant ut at de hadde en affære.

Ifølge baseball-treneren skal han og Shawn ha fått en «øyeblikkelig kontakt», og i tv-intervjuet forteller han at de hadde sex i hjemmet til countrysangerinnen og Larry.

Han bekrefter også at paret hadde sex i talkshowstjernens seng, og at han ikke hadde noen problemer med det. 

- Jeg tenkte ikke på det en gang, for å være ærlig. Jeg trodde ikke at det ville være hans seng. Jeg følte ikke at det var rart, for jeg følte nesten at det var som å være i mitt eget hus. Jeg var der veldig mye. Noen ganger, for å være ærlig, var han på tv, eller showet hans var på tv, da det skjedde, sier han. 

Penate forteller også at han og Larrys kone så på programmet mens de «elsket».

- Han får henne til å se på showet, og så spør han henne ting etterpå, for å sjekke at hun har sett på det, forteller han.

Noen ganger skal til og med Larry og Shawns barn ha kommet inn mens moren lå i sengen med elskeren.

- Da ville jeg hoppe av sengen og gjemme meg. Stakkars barn. Deretter fulgte hun de tilbake til sengene deres, før jeg hoppet tilbake opp i sengen. De visste om affæren. Hun hadde fortalt dem at hun var forelsket i meg.

Penate forteller også at han og Shawn snakket om at hun skulle skille seg fra Larry.

- Vi snakket om det hele tiden, men hun sa til meg «ikke engst deg, han kommer til å dø snart, så bare hold deg her». Ingen vil høre det, sier Hector.

Ifølge kilder nær King-familien er Hectors historie full av løgner.

- Jeg tror Hector søker sin 15 minutter i rampelyset. Og nå får han dem, sier kilden.

Intervjuet vises torsdag i USA.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har nettopp røyket marihuana