- Ikke engang familien visste om bryllupet

Da artistparet Hege Schøyen og Arild Andersen bestemte seg for å gifte seg, kunne det ikke skje fort nok.

GIFT I HEMMELIGHET: Det å gifte seg i det skjulte har en antydning til Hollywood-glamour over seg, men det norske artistparet Hege Schøyen og Arild Andersen gjorde nettopp det - på impuls! Her er ekteparet, som i år har sølvbryllupsdag, på Komiprisen sammen.  Foto: Espen Solli
GIFT I HEMMELIGHET: Det å gifte seg i det skjulte har en antydning til Hollywood-glamour over seg, men det norske artistparet Hege Schøyen og Arild Andersen gjorde nettopp det - på impuls! Her er ekteparet, som i år har sølvbryllupsdag, på Komiprisen sammen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I år kan komiker Hege Schøyen (58) og jazzbassist Arild Andersen (70) feire sin 25. bryllupsdag med sølvbryllup.

Dagen blir trolig markert på beskjedent vis, men familien håper kanskje på en liten feiring.

For da det profilerte artistparet giftet seg i 1991, foregikk det hele uten at de nærmeste visste noenting. Det forteller Hege Schøyen i et portrettintervju med Se og Hør.

- Vi bodde i Stockholm på den tiden, fordi jeg spilte der med Dizzie Tunes. Vi bråbestemte oss, og ikke engang familien visste noe. Vielsen fant sted på ambassaden, og Grethe Kausland var forloveren min, sier Schøyen til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

Den folkekjære komikeren og skuespilleren fikk datteren Line (31) og sønnen Jakob (25) med den anerkjente musikeren før paret bestemte seg for å smis i hymens lenker. Selv om vielsen fant sted i en fart, er forholdet bunnsolid.

- Vi prater mye sammen, og begge ler mye. Vi er både bestevenner og kjærester, understreker Hege Schøyen overfor Se og Hør.

Var fan av ektemannen

Hun legger til at det ikke har vært noe problem å få et samliv mellom to artister til å fungere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer