Charlie Sheen og Denise Richards:

- Ikke en god situasjon

Letter på sløret om skilsmissen.

AVSLØRER: Charlie Sheen og Denise Richards var gift i tre år, nå forteller sistnevnte hva som fikk henne til å gå. Foto: Charles Sykes / REX / Shutterstock Editorial / NTB
AVSLØRER: Charlie Sheen og Denise Richards var gift i tre år, nå forteller sistnevnte hva som fikk henne til å gå. Foto: Charles Sykes / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere «Real Housewives»-stjernen Denise Richards (51) og skuespiller Charlie Sheen (56) giftet seg i 2002, men ekteskapet tok slutt etter tre år.

I løpet av tiden de var sammen rakk paret å få to barn sammen, døtrene Sami (18) og Lola Rose (17).

Richards var seks måneder gravid da de gikk hver til sitt, og skilsmissen har fått stor spalteplass i løpet av årene, men over et tiår senere åpner nå 51-åringen ytterligere opp om hvorfor hun valgte å gå fra Sheen.

Det er i podkasten «Divorced Not Dead» at «Real Housewives»-stjernen tar bladet fra munnen.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Veldig giftig

Ifølge E! News husker Richards bruddet som vanskelig, og hun uttaler at det var mange ting som førte til at forholdet tok slutt.

- Tingene bak kulissene var mye verre enn det som var der ute, forklarer stjernen i podkasten, og legger til at de ofte forsøkte å vise en felles front offentlig, mens at de på hjemmebane ikke var lykkelige.

51-åringen valgte å forlate den tidligere ektemannen etter å ha spurt seg selv om hun hadde ønsket at en av døtrene var gift med en slik mann, røper hun i podkasten.

- Ingen fornærmelse mot ham, men jeg tror han ville tatt det og forstå hva jeg sier. Det var veldig giftig, sier hun videre.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Ikke en god situasjon

Richards forteller at hun likevel ikke angrer på at hun giftet seg med Sheen i utgangspunktet, ettersom hun føler de ble brakt sammen for å få de to døtrene.

Stjernen snakker også om at hun i flere år hadde det vanskelig med dårlig samvittighet for at hun splittet opp familien.

- Det er mye offentligheten ikke vet, og du vet aldri hva som foregår bak lukkede dører. Det var ikke en god situasjon, la hun til om sitt tidligere forhold.

Sheen har så langt ikke kommentert uttalelsene.

I tillegg til de to døtrene Richards har med Sheen, adopterte hun også dattera Eloise i 2011. I 2018 giftet hun seg med Aaron Phypers.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Uenige om datterens valg

Det er ikke lenge siden forrige gang det tidligere paret skapte overskrifter. Parets eldste datter, Sami, røpet tidligere i sommer at hun hadde opprettet en konto på nettsiden OnlyFans. Det falt ikke i god jord hos faren.

«Two and a Half Men»-stjernen hevdet overfor Us Weekly at datterens konto ikke ble opprettet under hans tak.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Hun er 18 år nå og bor sammen med moren sin. Dette skjedde ikke under mitt tak, fortalte 56-åringen.

Videre sa Sheen at han ikke aksepterte det, men at han heller ikke var i stand til å forhindre det. Richards svarte at datterens avgjørelse ikke avhenger av hvilket hjem hun bor i.

- Sami er 18, og denne avgjørelsen var ikke basert på hvem sitt hus hun bor i. Alt jeg kan gjøre som forelder er å veilede henne og stole på hennes dømmekraft, men hun tar sine egne valg, sa hun til Us.

LES OGSÅ: Skilles fra gravid kone: - Ikke mitt barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer