David Eriksen:

- Ikke en drømmesituasjon

Kjendismanageren letter på sløret om singeltilværelsen.

SINGLE: Både Hedvig Glestad og David Eriksen har fått en smakebit på singellivet etter de gikk hver til sitt i april. Foto: Tore Skaar
SINGLE: Både Hedvig Glestad og David Eriksen har fått en smakebit på singellivet etter de gikk hver til sitt i april. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

,Gjennom realityserien «Alle elsker David» ble det norske folk godt kjent med kjendismanager David Eriksen (55) og hans familie, deriblant kjæresten Hedvig Glestad (30).

Tidligere i år ble det likevel kjent at paret hadde valgt å gå hver til sitt, etter fire år som kjærester. Det har sett ut som de har klart å bevare det gode forholdet seg imellom, da de stadig dukker opp på hverandres sosiale medier.

Nå har han imidlertid hatt sin første singelsommer på en god stund, og nytt det singellivet har å by på. Det åpner han seg ytterligere om i den ferskeste episoden av podkasten «Chit Chat med Helle».

- Blir mer kresen

Det er nå fire måneder siden bruddet med Glestad, og Eriksen har derfor rukket å få en smakebit på hvordan hverdagen som en singel, voksen mann er.

- Det er en spesiell situasjon å være i. Det er så mange sider ved det, men det er ikke nødvendigvis en drømmesituasjon å være singel når man bikker 55 år. Det var ikke det som var meningen, innrømmer han i podkasten.

Og det å nå skulle begi seg ut på datingmarkedet igjen ser han ikke bare lyst på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer