Ikke død likevel?

Elvis slipper ny duett - 31 år etter begravelsen. Se videoen!

NY VIDEO: Martina McBride har blitt "sydd inn" i et gammelt TV-opptak med Elvis fra 1968 i den nye musikkvideoen. Foto: All Over Press
NY VIDEO: Martina McBride har blitt "sydd inn" i et gammelt TV-opptak med Elvis fra 1968 i den nye musikkvideoen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Normalt skulle man tro at et dødsfall vil sette en bråstopp for en artists mulighet til å gi ut nye sanger, men tydeligvis ikke for rocke-kongen Elvis Presley.


Elvis - som offisielt døde 16. august 1977 - er nå klar med et nytt julealbum, hvor han synger duett med flere av dagens mest populære artister.


Blant artistene som er med på platen, er "American Idol"-vinner Carrie Underwood, "Grease"-stjernen Olivia Newton-John og countrysangerinnen Martina McBride.


Men Elvis nøyer seg ikke med å gi ut nytt album fra grava. Han er også med i en ny musikkvideo til låten "Blue Christmas" - som han synger med McBride.


Se den nye videoen her! (ekstern lenke)


Videoen er riktignok ikke en nyinnspilling fra Elvis' side. Produsentene har isteden brukt avanserte filmtriks for å få McBride til å gli naturlig inn i et gammelt TV-opptak fra 1968.


- Vi gikk nøye gjennom bildene og plukket bilder av Elvis fra hele konserten, slik at vi kunne sette dem sammen med ham og Martina ved siden av hverandre, sier produsent George Elgin til avisa USA Today.


Totalt skal det ha tatt fire uker å sette sammen den spesielle julevideoen.

Elvis har også tidligere stått på scenen med dagens artister. Under innsamlingsaksjonen "Idol gives back"i 2007, sang en hologramutgave av rockelegenden duett på direkten med Celine Dion.


Se duetten med Celine Dion her: