«Tid for hjem»:

- Ikke det siste fra oss

Norges favoritt-håndverker legger ikke skjul på at han vil gjøre mer TV etter «Tid for hjem».

SLUTT: Etter 22 sesonger er det slutt for det populære oppussingsprosjektet «Tid for hjem». Foto: Thomas Andersen / TV 2
SLUTT: Etter 22 sesonger er det slutt for det populære oppussingsprosjektet «Tid for hjem». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at oppussingsprogrammet «Tid for hjem» legges ned etter 22 sesonger og nærmere 200 episoder, til stor frustrasjon for mange seere.

Det var Bergensavisen som først meldte nyheten.

«Tid for hjem» kunngjorde også selv på sin Facebook-side at siste sesongen av programmet kommer på nyåret.

Ingen overraskelse

Einar Nilsson, som sammen med Kjersti Bergesen har loset seerne gjennom nye prosjekter i en årrekke, forteller at de ble informert om beslutningen underveis i innspillingen av sesongen som kommer på TV i 2023.

Med på laget har de også hatt Stein Gullaksen, Andreas Nygaard og de siste åra Rune Omdal Strandenes, som programmets hovedsnekker.

Fortsatt gjenstår det to innspillinger.

- Det er ikke den samme «gutsen» nå. Det å holde på med dette har vært en stor glede for meg. Det å utføre mange forskjellige arbeidsoppgaver i løpet av fire dager, og å komme i mål, gir en skikkelig god energi for oss alle, sier Nilsson til Dagbladet.

Han innrømmer at valget imidlertid ikke kom som en stor overraskelse.

- La oss si det sånn, vi har ventet litt på det nesten hvert år. Men vi er i en fase hvor vi har jobbet med å fornye konseptet litt, så litt trist at det skjedde akkurat nå. Jeg håpet vi kunne feire 20-årsjubileum, men det er bare en ren egoistisk tanke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.