SEIRET: Mona Grudt gikk helt til topps i fredagens superfinale i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.no
SEIRET: Mona Grudt gikk helt til topps i fredagens superfinale i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Ikke det samme uten ham

Feiret Skal vi danse-seieren med en svært stolt sønn ved sin side.

Se videointervjuer med Mona Grudt og katrine Moholt nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag gikk den store superfinalen i "Skal vi danse" av stabelen. Kanskje overraskende for mange, var det til slutt Mona Grudt (37) som kunne løfte den prestisjetunge pokalen høyt hevet over hodet.

Av de fire danse-stjernene, var det bare 37-åringen fra Stjørdal som ikke har gått til topps i TV 2s populære danseshow. Grunnen til at hun i det hele tatt deltok i superfinalen, var at Tshawe Baqwa - som vant i 2007 - denne gangen  ikke hadde mulighet til å stille.

Mona var - naturlig nok - strålende fornøyd med å kunne kalle seg Norges beste kjendisdanser.

- Vi hadde en annenplass fra før. Nå fikk vi den pokalen vi følte vi manglet, og det er jo artig! jubler hun til Seher.no etter sitt nærmest sjokkerende gode dansecomeback.

I salen hadde vinneren med seg blant annet sønnen Oliver (12). Og Oliver la ikke skjul på at han var veldig stolt av sin seirende mamma.

- Hun var flink å danse, det var veldig fortjent at hun vant! sier 12-åringen til Seher.no. 

At det var ekstra morsomt å vinne med sine kjære til stede i salen, det innrømmer mamma Mona.

- Det er prikken over i'en med sønnen min til stede, det er det. Det hadde ikke vært det samme uten ham, forteller hun.

Den flotte 37-åringen har trent nesten hver eneste dag i én hel måned for å forberede seg på hva som ventet denne dagen. Derfor synes hun det er litt ekstra morsomt når hun bokstavelig talt slår til - og vinner hele greia.

- Det er klart det er litt ekstra artig å vinne, vi har tross alt konkurranseinstinkt alle sammen. Men alle var utrolig flinke synes jeg, så jeg må si at jeg ikke hadde noen anelse om at jeg kom til å vinne, sier Grudt, som ikke - til tross for hektiske uker - kommer til å ta seg en ferie helt ennå.

- Jeg håper det kan bli en svingom eller to fremdeles. Men nå blir det fokus på Ditt Bryllup frem mot jul, da har vi nemlig deadline. Så ferieen kommer ikke ennå i hvert fall, gliser hun.

Lene Alexandra Øien endte på annenplass i fredagens superfinale, tett fulgt av "Jakten på kjærligheten"-programleder, Katrine Moholt (37). På desidert sisteplass endte "Skal vi danses" egen programleder, Kristian Ødegård (34).

- Det viktigste for oss var på en måte at vi danset så bra vi kunne i alle dansene, og at vi gikk av parketten mens vi tenkte at "nå har vi gjort maks". Og den følelsen hadde vi. Det hadde vært bitrere hvis jeg visste at jeg kunne gjort det bedre. Men jeg gjorde så godt jeg kunne, og fikk til det jeg hadde lyst til - og det er en veldig tilfredstillende følelse, sier Katrine Moholt til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg har vært sinnsykt sliten!

Se videointervjuer med Mona Grudt og katrine Moholt her:

[obj:media:7133]