URINERTE I SENGEN: Etter en fuktig fest med de andre Paradise Hotel-deltakerne, får TV-seerne onsdag se at Emil Løvstad valgte å urinere i sengen istedenfor i toalettet, før han la seg til å sove. Foto: TV 3
URINERTE I SENGEN: Etter en fuktig fest med de andre Paradise Hotel-deltakerne, får TV-seerne onsdag se at Emil Løvstad valgte å urinere i sengen istedenfor i toalettet, før han la seg til å sove. Foto: TV 3 Vis mer

- Ikke det pinligste jeg har gjort

Paradise-Emil ler av gjensynet med sin fuktige fylletabbe...

Publisert
SEHER.NO: Emil Løvstad (22) havnet raskt i fokus i tirsdagens "Paradise Hotel" da den frittalende nykommeren Pernille Vedeler (20) valgte å flytte inn på samme rom som ham i realityserien på TV3.

Etter å ha feiret Pernilles ankomst i flere timer med de andre deltakerne, ble de to filmet mens de kysset, før Pernille la seg til å sove.

Men selv om romkameraten hadde tatt kvelden, var ikke festen over for Emil. I onsdagens episode blir nemlig TV-seerne vitner til at han urinerer i sengen, før han legger seg til å sove på madrassen.

- Jeg husker ikke noe av dette, men har blitt fortalt at jeg tisset i sengen. Jeg husker bare at det var vått i sengen da jeg våknet, men trodde det var fordi jeg hadde badet, ler Emil til Seher.no.

Romkameraten Pernille hevder hun ikke fikk sove på grunn av Emils "tisse-stunt". 

- Plutselig var det vått i sengen. Jeg fikk ikke sove i hele natt, og måtte sove på kanten av sengen, sier hun til Paradise-kameraene.


Emil er ikke overrasket over sin egen oppførsel.

- Jeg gjør mye rart når jeg er full, og selv om jeg ikke har for vane å tisse i senga, vet de som kjenner meg at jeg kan finne på alt mulig. Jeg kommer bare til å le når jeg ser det igjen.

Emil - som tidligere har innrømmet at han hadde sex med to forskjellige jenter på "Paradise Hotel" - hevder han gruer seg langt mer til andre sengescener som kommer senere.

- Dette er ikke det pinligste jeg har gjort. Det blir mye verre å høre seg selv stønne og sånn. Men jeg angrer ikke på noe jeg har gjort på "Paradise Hotel", sier han til Seher.no.

Paradise Hotel ser du på TV3 mandag til torsdag kl. 21.30.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
 
 
LES OGSÅ: - Har advart moren min mot sterke scenerVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer