Ida Fladen:

- Ikke desperat

«Spårtsklubben»-profilen letter på sløret i ny podkastepisode.

MISFORSTÅTT: Programleder Ida Fladen tror mange misforstår hennes søken etter kjæreste. Foto: Heiko Junge / NTB
MISFORSTÅTT: Programleder Ida Fladen tror mange misforstår hennes søken etter kjæreste. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Radioprofil og programleder Ida Fladen (37) er kjent for å dele åpent om livets opp- og nedturer. I podkasten hennes «Ida med hjertet i hånda» har Fladen tatt for seg flere temaer som kan være vanskelige å prate om.

For et par dager siden, gjestet hun derimot influenser Fetisha Williams' (30) podkast, «Fetisha +1», hvor et av de store samtalene i episoden var dating, singelliv og kjærester.

Det tok ikke lang tid før Williams konfronterte Fladen, og kalte henne en kjærlighetsguru – uten kjæreste. Hun lurte også på når denne kjæresten skulle dukke opp, ettersom Fladen har sendt ut anslagsvis 150 episoder av «Ida med hjertet i hånda»

Nettavisen omtalte saken først

- Hvor desperat kan jeg være?

- Jeg føler alle tenker at jeg er på en desperat jakt etter kjæreste. Det går imot meg så ofte, og jeg skjønner det på en måte [...] men jeg har vært singel i seks år nå, så hvor desperat kan jeg være?, svarte Ida spørrende.

Fladen har lenge vært åpen om at hun tidvis kan kjenne savnet etter en kjæreste, noe som trolig ble bekreftet da hun var en av deltakerne på realityprogrammet «Kjendis søker kjæreste».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer