JULEN ER REDDET?: Den konkurstruede Nicolas Cage trenger ikke lenger bekymre seg. Nå betaler Johnny Depp skal ha tilbudt seg å milliongjelden. Foto: AP
JULEN ER REDDET?: Den konkurstruede Nicolas Cage trenger ikke lenger bekymre seg. Nå betaler Johnny Depp skal ha tilbudt seg å milliongjelden. Foto: APVis mer

Ikke depp, Nicolas!

Johnny vil betale regningene for Nicolas Cage...

SEHER.NO:  Tidligere i høst kunne du lese om Nicolas Cages gjeldsmareritt, grunnet en skattegjeld på over 37 millioner kroner.

I en periode så det mørkt ut for Face/Off-skuespilleren, men nå virker det som redningen er her. Og engelen kommer i Johnny Depps skikkelse.

- Johnny ringte Nicolas og sa at han ikke trengte å bekymre seg over gjelden, og at han skulle fikse problemet, sier en venn av skuespillerne, ifølge Ekstra Bladet.

- Det var Nicolas som i utgangspunktet hjalp Johnny med å få et navn i Hollywood og Johnny føler nå at han skylder sin suksess til Nicolas. Johnny har aldri glemt hva han gjorde for ham, sier vennen.

Skuespillerne møttes for over 20 år siden, da "Pirates of the Caribbean"-stjernen slet som musiker. Nicolas så et potensial i unggutten og fikk han til å signere en kontrakt med sin egen agent. Dette førte til at Johnny fikk sin gjennombruddsrolle i ”A Nightmare on Elm Street”.

– Johnny ønsker å gjengjelde tjenesten – dersom Nicolas er villig, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Anklages for skattejuks