Khloé Kardashian:

- Ikke den rette for meg

Letter på sløret om forholdet til ekskjæresten.

VAR UTRO: Khloé Kardashian har vært singel siden det i fjor ble slutt med ekskjæresten Tristan Thompson. Her avbildet med Kim Kardashian. Foto: Ryan K Rolo/Shutterstock/NTB
VAR UTRO: Khloé Kardashian har vært singel siden det i fjor ble slutt med ekskjæresten Tristan Thompson. Her avbildet med Kim Kardashian. Foto: Ryan K Rolo/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjærlighetslivet til Khloé Kardashian (37) har vært langt fra en dans på roser. Særlig har forholdet til av-og-på kjæresten, Tristan Thompson (30), vært av det turbulente slaget.

I begynnelsen av desember kom sjokknyheten om at Thompson ventet barn med en annen kvinne.

«Ikke gøy å snakke om»

I mars i fjor, mens han fremdeles var sammen med Kardashian, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols ble gravid.

Babyen, en gutt, kom til verden få dager etter graviditeten ble kjent, og etter en farskapstest ble det også bekreftet at Thompson er far til barnet.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Khloé, som har datteren True (4) med NBA-stjernen, uttalte seg for første gang om skandalen i vår.

I forbindelse med familiens nye Hulu-show «The Kardashians», avslørte realitystjernen da at utroskapen vil bli et tema i TV-serien - til tross for at hun selv gjerne skulle droppet det.

- Jeg kunne ønske jeg aldri måtte snakke om det for det er ikke en gøy ting å snakke om. Men det er en del av reisen i livet mitt, så vi vil se det på showet, fortalte hun til Variety.

«Fakta er fakta»

Til tross for en vanskelig tid åpnet 37-åringen kort tid etterpå opp om hva hun tenker om ekskjæresten.

- Jeg synes fremdeles han er en fantastisk fyr og en fantastisk far. Han er bare ikke den rette for meg, delte hun i en ABC News Special, ifølge E! News, og fortsatte:

- Jeg følte meg utrolig trygg og bra med Tristan i begynnelsen. Jeg husker at da han var utro mot meg like før fødselen, så klarte jeg fremdeles å ha ham til stede mens jeg fødte.

Nå åpner TV-stjernen seg om tankene rundt det å være singel og alenemor.

- Jeg føler meg ikke ensom. Jeg vil ikke date. Jeg føler jeg er altfor opptatt med jobb. Jeg er så utrolig besatt av jenta mi også. Jeg elsker å være mamma, så jeg har det travelt, sier hun i podkasten «Not Skinny But Not Fat», ifølge Us Weekly.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Også her forteller Khloé at hun og Tristan samarbeider godt om datteren.

- Hun ringer ham på FaceTime hver kveld og det hele er veldig vennlig. Det er ikke noe drama. For meg så er fakta fakta. Hva er det vi kontinuerlig krangler om? Jeg trenger ikke vite alt, men jeg vet hva fakta er og det holder for meg.

Trekantdrama

Affæren med Nichols er ikke første gang Thompson har vært utro mot TV-profilen.

Allerede da hun gikk gravid i 2018, dukket det opp en videosnutt av atleten som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble 30-åringen sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (24), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (24).

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

Det var i fjor sommer at Khloé gjorde det slutt med Tristan for siste gang. Bruddet kom kort tid etter at han ble anklaget for å ha hatt sex med modellen Sydney Chase (23), ifølge Page Six.

LES OGSÅ: Kylie Jenner deler sjeldent glimt av babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer