Jay-Z om ekteskapet til Beyoncé:

- Ikke bygget på 100 prosent sannhet

Rapperen åpner opp om turbulens i forholdet.

GIFT I NI ÅR: Jay-Z og Beyoncé er et av verdens mest berømte par. Nå åpner imidlertid førstnevnte opp om at også de har hatt sine utfordringer i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
GIFT I NI ÅR: Jay-Z og Beyoncé er et av verdens mest berømte par. Nå åpner imidlertid førstnevnte opp om at også de har hatt sine utfordringer i ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For halvannen uke siden slapp Jay-Z (47) sitt trettende studioalbum, «4:44», der han for første gang tok bladet fra munnen om utroskapsanklagene som har svirret rundt ham.

Observante lyttere la raskt merke til at flere av låtene inneholder tydelige referanser til kona Beyoncés (35) forrige album, «Lemonade». Den gang ble flere av 35-åringens sanger tolket som skilsmissetrusler og hint om utroskap.

På ærlig vis adresserer Jay-Z nok en gang mye av det kona angivelig beskyldte ham for på albumet.

- Slo sprekker

Ifølge The Independent åpner rapperen seg i en ny minidokumentar i forbindelse med albumlanseringen. Der forteller han om hvordan ekteskapet til Beyoncé nesten raknet, hvordan den tøffe tiden har påvirket dem begge, og hvordan de sammen klarte å bygge opp forholdet igjen.

- Vi bygget et stort, vakkert herskapshus av et forhold, som ikke var bygget på 100 prosent sannhet, og det begynte dermed å slå sprekker. Offentligheten skjønte at noe skjedde, sier Jay-Z, ifølge avisa.

Ryktene om at Jay-Z skal ha vært utro fikk blant annet bein å gå på da det dukket opp en video av Solange Knowles, Beyoncés søster, som angrep svogeren i en heis etter Met-gallaen i 2014.

Til tross for at Beyoncé gikk hardt i malinga med både utroskapsanklager og trusler om skilsmisse på «Lemonade»-skiva, er paret fortsatt sammen.

- Vi nådde et punkt hvor vi måtte si at: «Ok, la oss rive alt ned og begynne på nytt.» Det er noe av det vanskeligste jeg har gjort noensinne, forteller rapperen.

Saken fortsetter under bildet.

HOLDT PÅ Å RAKNE: Jay-Z forteller at han måtte trygle kona om å ikke gå fra ham. Sammen har paret tre barn. Foto: NTB Scanpix
HOLDT PÅ Å RAKNE: Jay-Z forteller at han måtte trygle kona om å ikke gå fra ham. Sammen har paret tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke forlat meg?

Selv om Jay-Z ikke går i detalj på hva årsaken til parets utfordringer har vært, erkjenner han at forholdet på ett tidspunkt hang i en svært tynn tråd.

Blant annet skal 47-åringen ha tryglet kona om å ikke forlate ham.

- Hva skjer med kroppen min akkurat nå? Sa jeg nettopp: «Ikke forlat meg?». Det var en ny følelse.

Beyoncé har foruten tekstene i låtene sine vært svært ordknapp om forholdet til Jay-Z.

💙Inaugural Wearable Art Gala in support of WACO Theater Center 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

- Flotte ektemann

Men da hun sparket i gang verdensturneen «The Formation World Tour» i Miami etter «Lemonade»-lanseringa, hyllet hun blant andre ektemannen fra scenen.

I det som ikke kunne tolkes som annet enn en kjærlighetserklæring, ble ryktene om et angivelig slitent ekteskap gjort til skamme.

- Jeg ønsker å dedisere denne sangen til familien min. Til min flotte ektemann. Jeg elsker deg, uttalte hun den gang.

Tidligere denne måneden ble paret trebarnsforeldre, da Beyoncé fødte tvillinger. Fra før har paret også datteren Blue Ivy (5) sammen.

BLE STORESØSTER: Her er popstjernen sammen med sin eldste datter, Ivy Blue, under MTV Video Music Awards i fjor. Foto: NTB Scanpix.
BLE STORESØSTER: Her er popstjernen sammen med sin eldste datter, Ivy Blue, under MTV Video Music Awards i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Dette skal tvillingene til Jay-Z og Beyoncé hete