Camila Cabello og Shawn Mendes

- Ikke bare lykkelige stunder

Camila Cabello deler kjærlighetserklæring til kjæresten, Shawn Mendes, og åpner seg om det profilerte forholdet.

SNAKKER UT: Shawn Mendes og Camila Cabello verner godt om forholdet sitt. Nå letter imidlertid sistnevnte på sløret. Her er de fanget i en lykkelig stund sommeren 2019. Foto: Splash News/ NTB
SNAKKER UT: Shawn Mendes og Camila Cabello verner godt om forholdet sitt. Nå letter imidlertid sistnevnte på sløret. Her er de fanget i en lykkelig stund sommeren 2019. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som artistene Camila Cabello (23) og Shawn Mendes (22) slapp hitlåten «Señorita» i fjor, gikk startskuddet for ryktene om en gryende romanse mellom paret.

De ble nemlig i flere uker observert tett omslynget, og flere var skråsikre på at de hadde blitt mer enn bare venner. I september i fjor bekreftet imidlertid Mendes at han hadde fått seg kjæreste.

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du, sa han i en video delt på Twitter den gang.

Duoen holdt lenge kortene tett til brystet om privatlivet, men senere samme måned bekreftet 23-åringen at det var hun som hadde kapret Mendes' hjerte.

- Jeg mener, jeg elsker ham. Vi har alltid hatt et bånd; Vi har det så utrolig bra sammen, innrømmet hun.

Videre påpekte stjernen at hun overhodet ikke ønsket å brette ut i detaljer om forholdet sitt, men nå kan det altså se ut til at pipen har fått en annen lyd.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Lærte mye av ham

I et lengre innlegg på Instagram gjør hun nemlig nettopp det nå, og det er tydelig at hun har mye på hjertet. Der beskriver hun blant annet følelsen av å være i et forhold. Til innlegget har hun lagt ved et bilde av paret som kysser på stranden.

«Jeg har lært mye om kjærlighet fra denne fyren. Det er ikke bare de glade og lykkelige stundene du ser på bilder eller på video», åpner hun innlegget med.

«Når du er i et forhold med noen føles det som de er et speil som reflekterer deg tilbake på deg selv. Jeg må konstant konfrontere min frykt, angst, usikkerhet, tankesett og det jeg tror om livet og meg selv. Det er ikke så enkelt som det ser ut på bilder alltid. Noen ganger er det sølete, ukomfortabelt og stygt», skriver hun videre.

- Vår natur å elske

Hun legger imidlertid ikke skjul på at det likevel ikke er noe sterkere enn kjærlighetens kraft, og at man lærer å være sterkere, tøffere og bedre enn du var dagen før.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

«Det er så instinktivt for oss å elske, selv om tankene våre prøver å verne oss mot det noen ganger, men det hører til vår natur som mennesker å elske», skriver hun videre, og legger til:

«Å være forelsket betyr at man velger den personen igjen og igjen, til å gå gjennom det utfordrende med. Og det er mye vakrere, råere og mer ekte enn det perfekte».

Cabello var i en årrekke medlem av sanggruppa Fifth Harmony, men forlot den til fordel for egen solokarriere i 2016.

Soloprosjektet hennes har så langt vist seg å bære frukter - og hun har vunnet flere priser for arbeidet sitt, blant annet en American Music Awards, for duetten «Señorita» med kjæresten.

LES OGSÅ: Popstjernen stjal fra hertugparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer