Mickey Rourke:

- Ikke bare håret som vekker oppsikt

Mickey Rourke overrasket på gaten i Los Angeles.

STOR FORSKJELL: Utseendet til Mickey Rourke har gjennomgått store forandringer siden han besøkte Cannesfestivalen i 1987 (bildet til venstre). Foto: NTB Scanpix
STOR FORSKJELL: Utseendet til Mickey Rourke har gjennomgått store forandringer siden han besøkte Cannesfestivalen i 1987 (bildet til venstre). Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør) Mickey Rourke (65) - kjent fra filmer som «9 1/2 Weeks» og «The Wrestler» - har lenge vært åpen om at han har fikset på utseendet ved hjelp av operasjoner.

Han har heller ikke lagt skjul på at han har fått hjelp til å få tilbake sitt lange hår.

Men da Hollywoods tidligere førsteelsker tirsdag dukket opp på gaten i Los Angeles, var det ikke hårmanken eller hans nye nese som stjal oppmerksomheten.

På brystet hadde nemlig Mickey hengt et stort krusifiks.

- Det er ikke bare håret som vekker oppsikt. Dette er et kors en kardinal ville vært stolt av, skriver avisen Daily Mail i en kommentar.

80-TALLS STJERNE: Mickey Rourke avbildet i 1989. Foto: NTB Scanpix
80-TALLS STJERNE: Mickey Rourke avbildet i 1989. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PÅ TUR I LOS ANGELES: Mickey Rourke nøt tirsdag det gode været i Los Angeles sammen med sin venn Guiseppe Franco. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR I LOS ANGELES: Mickey Rourke nøt tirsdag det gode været i Los Angeles sammen med sin venn Guiseppe Franco. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mickey Rourke er kjent som en aktiv katolikk, men har ikke kommentert sitt religiøse smykke.

Fikset på nesen

Med seg på utflukten i Los Angeles hadde han sin gode venn, frisøren Guiseppe Franco.

I oktober delte filmstjernen selv et bilde på sosiale medier etter sin siste kosmetiske prosedyre; En neseoperasjon.

- Kort tid etter neseoperasjonen med Dr. Dhir. Nå er jeg «pen igjen» (lol)... Har en operasjon igjen. Jeg vet ikke hvilken dag det er. Jeg har ikke en gang innsett at operasjonen er ferdig, skrev Mickey på Instagram sammen med dette bildet:

Skuespilleren virker etter bildet å dømme, hvor han smilende tar kirurgen i hånda, fornøyd etter operasjonen.

Brukte feil kirurg

I sine yngre dager var Rourke en av Hollywoods største skjørtejegere og i tillegg til skuespillerkarrieren gjorde han det også stort som amatørbokser. Han hevder flesteparten av operasjonene han har gjennomgått er for å fikse tidligere skader etter den tøffe sporten.

- Jeg har brukket nesen to ganger, og operert den fem ganger, i tillegg til en operasjon av et knust kjevebein, har Mickey fortalt til Daily Mail.

- Jeg måtte ta brusk fra øret mitt for å gjenoppbygge nesa, og så har jeg hatt et par operasjoner for å skrape ut brusk fordi arrvevet ikke leget seg riktig. Det meste har jeg gjort for å prøve å reparere ansiktet mitt på grunn av skader etter boksingen, men jeg dro til feil fyr da jeg skulle fikse fjeset.

Fremdeles jobber 65-åringen hardt i helsestudio for å holde seg i form, og han deler titt og ofte bilder fra øktene med fansen på Instagram.

Running..nowhere in particular.

Et innlegg delt av MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Mickeys ansikt?