PAPPA OG MAMMA: Christina Aguilera og Jordan Bratman ble foreldre 12. januar. Nå får de gjennomgå. Foto: All Over Press
PAPPA OG MAMMA: Christina Aguilera og Jordan Bratman ble foreldre 12. januar. Nå får de gjennomgå. Foto: All Over Press Vis mer

- Ikke bare er han et utskudd

Kjendisblogger hetser Christina Aguileras nyfødte sønn.

Publisert
SEHER.NO: - Se på de sinnssyke ørene på det barnet! Vi visste det ville skje. Christina Aguilera går hen og gifter seg med et uhyre, og får avkommet hans. Du dreit deg ut, Christina.

Dette skriver kjendisbloggeren Derekhail.com.

Han hetser både Christina Aguilera (27), hennes nyfødte sønn Max, og hans far Jordan Bratman (30) etter å ha sett de ferske bildene av gutten på forsiden av People.

- Max Aguilera, eller hva i hel***e han heter, kommer til å få det morsomt på ungdomsskolen. Du kan like gjerne sende ham til et sirkus, forsetter bloggen.

Heller ikke Peoples bilder av av Max’ barnerom faller i smak. I hvert fall ikke bildene på veggen.

- Og hva er det med den forferdelige månen på bildet? Ikke bare er barnet et utskudd, men nå skal han også bli traumatisert med mareritt?

Bloggerens kommentarer blir ikke godt mottatt.

- Kødder du med oss? Har du barn selv? Hvordan våger du å si slikt om en baby? Du må være den dummeste personen på jorden som sier slikt, skriver en bruker med kallenavn Lupe.

Og fortsetter:

- Jeg håper du råtner i helvete. Babyen ser ut som en engel, han er en søt babygutt! Få deg et liv, din taper, gjør noe bedre med livet ditt. Christina, du rocker, og babyen din ser sååå søt. Gratulerer, skriver en bruker som kaller seg Lupe.

LES OGSÅ: Verdens frekkeste kjendisblogger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer