- Ikke bare en «deilig dame»

- Vi ville ikke fremstille henne som et vakkert bilde uten innhold.

IKKE BARE EN «DEILIG DAME»: Nå understreker Robert Downey Jr. at de ikke valgte Scarlett til rollen som «Black Widow» i «Iron Man 2» på grunn av hennes vakre utseende.
IKKE BARE EN «DEILIG DAME»: Nå understreker Robert Downey Jr. at de ikke valgte Scarlett til rollen som «Black Widow» i «Iron Man 2» på grunn av hennes vakre utseende. Vis mer
SEHER.NO: Scarlett Johansson (25) har i løpet av de siste årene blitt en av Hollywoods mest populære unge skuespillere, gjennom kritikerroste roller i filmer som «Lost in Translation», «The Prestige» og «Vicky Christina Barcelona». Nå understreker Robert Downey Jr. at de ikke valgte Scarlett til rollen som «Black Widow» i «Iron Man 2» på grunn av hennes vakre utseende.
 
- Grunnen til at jeg og John (Favreau, regissør red.anm.) valgte Scarlett til denne rollen, var ikke fordi vi trengte en deilig dame som gutta skulle sikle etter. Vi ville heller ikke fremstille henne som et vakkert bilde uten innhold - og det følte jeg at vi klarte i filmen, sier Downey Jr. til FemaleFirst.

Tidligere i år ble 24-åringen blant annet avbildet i en rekke forskjellige sexy positurer i en reklamekampanje for kleskjeden Mango, som av TV-programmet Access Hollywood tidligere i år fikk tittelen «Hollywoods vakreste bryster».

Men selv mener superstjernen at hun ikke vil være sexy når hun er i modell-modus. Fordi det alltid ender i katastrofe.

Scarlett insisterer nemlig på at dette er nøkkelen til suksess - å ikke falle for fristelsen av å se «hot» ut.

I filmen «Iron Man 2» som er basert på Marvels tegnerserie er Scarletts karakter involvert i et trekantdrama med Tony (Robert Downey Jr.) og Pepper Potts (Gwyneth Paltrow).

- Et kjærlighetstriangel - selv om det kan ende ille, er bedre enn å ikke oppleve noe  kjærlighet i det hele, sier Downey Jr.

I filmen spiller også Mickey Rourke og Samuel L. Jackson.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: La ut undertøysbilder på Facebook