FORSVUNNET: Edwards rollefigur Kim forsvant i nest-siste episode av sesong to.  Foto: NRK
FORSVUNNET: Edwards rollefigur Kim forsvant i nest-siste episode av sesong to. Foto: NRK Vis mer

- Ikke alle skjønner at "Himmelblå" er fiksjon

Men Edward Schultheiss synes det er hyggelig med oppmerksomheten...

Publisert
SEHER.NO: Forrige søndag viste NRK den siste episoden av den andre sesongen av suksess-serien "Himmelblå".

Serien er blant tidenes mest sette, og har fått enorme fanskarer over hele landet. Dermed er det mange som nå venter i spenning på å se hva som skjer med Kim, Marit og alle de andre på Ylvingen i sesong 3, som sendes i 2010.

Edward Schultheiss (32), som spiller Kim, har hatt munnkurv av NRK siden det ble kjent at hans rollefigur forsvinner etter en båttur i nest-siste episode av sesong to.

Og seerne må nå vente helt til januar neste år for å få vite hva som skjer med Kim.

Ifølge Schultheiss er det mange som er så ivrige fans at de faktisk ikke helt skjønner at "Himmelblå" er fiksjon og at Kim er en karakter, skriver Dagbladet Søndag.

- Jeg har alltid drømt om å bli skuespiller, og jeg synes det er hyggelig med oppmerksomheten. Jeg får en del spørsmål på sms og epost, og det er faktisk ikke alle som skjønner at "Himmelblå" er fiksjon og at Kim er en karakter, sier Schultheiss til avisen.

Men på tross av det siste årets suksess, og at han nå gjenkjennes av de fleste nordmenn, hevder Edward at han aldri har hatt noe behov for å være kjendis.

- Jeg ser ikke på meg selv som noen kjendis, så det er ingen vits i å sette nesa i sky. Jeg har ingenting imot å gå på rød løper og kjendisfester i ny og ne, men jeg er ikke helt komfortabel med å være på fest med en haug kjendiser som jeg ikke kjenner, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Røpet han seg på direkten?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer