BOR I NORGE - SYNGER I STORBRITANNIA: Aylar vil ifølge manager David Eriksen bruke sommeren til å pendle mellom sitt hjem i Norge og "Ministry Of Sound"-turnéen i Storbritannia. Her er hun sammen med partyfikser Ronnie Ottem under åpningen av Folketea Foto: Anders Myhren / Seher.no
BOR I NORGE - SYNGER I STORBRITANNIA: Aylar vil ifølge manager David Eriksen bruke sommeren til å pendle mellom sitt hjem i Norge og "Ministry Of Sound"-turnéen i Storbritannia. Her er hun sammen med partyfikser Ronnie Ottem under åpningen av Folketea Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Ikke aktuelt å synge i Norge

Aylar vil kun opptre for britiske fans.

Publisert
SEHER.NO: Etter at den norske modellen Aylar Lie fikk kontrakt med det brtiske plateselskapet "Ministry Of Sound", har karrieren gått i ekspressfart for 26-åringen.

Nylig ble en smakebit av hennes nye låt "Some People" lagt ut på Youtube, og i løpet av våren og sommeren venter både offisiell utgivelse og en turné i Storbritannias største byer på Aylar.

- Det blir en stor turné med andre artister fra "Ministry Of Sound", som svenske Basshunter. Disse konsertene er en tradisjon i Storbritannia og pleier å trekke 15 til 20 000 tilskuere på hvert sted. Aylar skal være med for å fremføre sin nye singel, sier manager David Eriksen til Seher.no.

Aylar legger heller ikke skjul på at hun ser fram til å dra på tur med de andre "Ministry Of Sound"-artistene.

- Jeg gleder meg til min turné i Storbritannia i juli, skriver hun fredag på sin side hos nettsamfunnet Twitter.

Aylars nye låt vil ifølge David Eriksen bli lagt ut for salg i Norge samtidig som i Storbritannia, rundt starten av juni, men han avviser mulighetene for at Aylar-turnéen vil legge turen innom Norge.

- Jeg tror ikke det er aktuelt for henne å synge i Norge. Det er ikke de samme tradisjonene her for slike arrangement som "Ministry Of Sound" har. Jeg tror ikke det ville være mulig å få 20 000 til å komme på dette i Norge, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Her er bildet USA ikke må seVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer